U zocht op: bouwprojecten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


N.v. Kerkstoel Bouwmaterialen

Leopoldlei 54 -2220Heist-op-den-berg

De ruwbouw is een belangrijke fase in je bouwproject. Voor een uitgebreid assortiment bouwmaterialen ben je bij Kerkstoel bouwmaterialen aan het juiste adres.

Koenig

Mechelsesteenweg 76 -2220Heist-op-den-berg

Een keuken kiezen is een ervaring! De uitgebreide kennis van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken, een leefruimte waar het gezellig vertoeven is.

Centrum Construct

Werftsesteenweg 108 -2220Heist-op-den-berg

Ontzorg-renovatie

Industriepark Zn -2220Heist-op-den-berg

Voor al uw nieuwbouw- of renovatieprojecten is Ontzorg - Renovatie de beste keuze. We ontfermen ons over elke fase van het proces en leiden alles in goede banen.

Betco Invest

Industriepark 8 -2220Heist-op-den-berg

Immo J.m.

Eglantierstraat 31 -2220Heist-op-den-berg

Duros

Cederstraat 18a -2220Heist-op-den-berg

Wij zijn een Belgisch bedrijf dat reeds meer dan 20 jaar actief is in de ontwikkeling en distributie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Caluwaert

Boudewijnlaan 28a -2220Heist-op-den-berg

Wanneer een huis een thuis wordt

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

A.a.r.s. All Asbestos Removal Services

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

In tal van gevallen is een asbestinventarisatie, uitgewerkt door een erkende asbestdeskundige, wettelijk verplicht. Zo moet er voor elke ruimte waar mensen worden tewerkgesteld een asbestinventarisatie worden opgesteld. Vertrouw hiervoor op AARS

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.