U zocht op: constructie hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buko Constructies

Korte Veerstraat 51 -2840Terhagen

Buko Constructies voor de plaatsing, productie en herstelling van vangrails,. Wij hebben de juiste vangrails voor overheden, professionele klanten, en aannemers van wegenwerken.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Fire-proof

Generaal Lemanstraat 38 -2600Berchem

Fire-Proof is invoerder van BURNSTOP en verdeler van een breed gamma brandbeveiligingsproducten. U kan ons gamma op onze website bekijken httpwww.fire-proof.com. Ook voor advies inzake brandbeveiligingswerken kan u steeds bij ons

Erwal

Vesten(bev) 57 -9120Beveren

Flexibiliteit, kwaliteit, service & knowhow; het zijn geen holle slogans, wel onze dagelijkse routine. Bij ons kunnen zowel professionelen als particulieren terecht voor alle mogelijke bouwmaterialen, beton, hout en vakkundig advies. t.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Wood Secrets

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Wood Secrets is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van hardhouten poorten en eiken bijgebouwen.Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies op wat te letten bij het uitwerken van uw project.

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Houthandel De Roover

Boomsesteenweg 109 -2830Willebroek

N.V. Houthandel De Roover is reeds sinds 1926 actief in Willebroek en omstreken. Doordat wij zowel een traditionele houthandel als een familiebedrijf zijn, kunnen wij u de perfecte combinatie aanbieden van enerzijds groothandel als kleinhandel...

B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Oase Tuinatelier

Helststraat 158 -2630Aartselaar

We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten constructies voor buiten zoals bijvoorbeeld terrassen, poorten, gevelbekleding, tuinafsluiting enz. Als familiale onderneming op mensenmaat staan wij in voor kwaliteit.

Cartri

Fabriekstraat 40 -2547Lint

Cartri is één van de belangrijkste spelers op de Belgische tuinhoutmarkt. Als groothandel verdelen wij onze producten via geselecteerde dealers.Op zoek naar een verkooppunt? Stuur ons een e-mail en we nemen contact met u op.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Jary´s Digital Printing

Oudestraat 119 -2630Aartselaar

Kort even voorstellen. Jary´s is opgestart in 1985 te Antwerpen. Door blijvend te investeren in kennis en technologie, zijn wij vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevende digitale drukkerij met een verscheidenheid aan oplos

Tws

Lerrekensstraat 25 C -2220Heist-op-den-berg

TWS bvba is een dynamisch bedrijf waar u terecht kan voor al uw laswerken en constructiewerken van eenvoudig tot de meest ingenieuze projecten.

Hout Peeters

Blarenberglaan 17 -2800Mechelen

Snelle service gegarandeerd! Uw specialist in Kampenhout voor de aankoop en verkoop van palletten, zowel grote als kleine hoeveelheden!

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Quality Garden

Bernard Van Hoolstraat 39 -2500Lier

Quality Garden bvba quality garden,mechelen,belgië,proximedia,belgium,belgique,maatwerk,tropische hardhout,tuinmeubelen,terrassen,afsluitingen, Belgique,Belgium,België,Belgien,Proximedia ,Evénements: organisation, location de matériel,Events organisa

Houthandel Segers

Sluizenstraat 113 -2900Schoten

Houthandel Segers, Hout & Interieur. Als traditionele houthandel en familiebedrijf zijn wij reeds meer dan 65 jaar actief in Schoten en omstreken. Houthandel Segers - Hout & Interieur

J.c. Montage

Warme Handstraat 56 -2280Grobbendonk

Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.