U zocht op: aankopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lastek Belgium

Toekomstlaan 50 -2200Herentals

Oerdegelijke lasapparatuur. Gespecialiseerde laselektroden, lasdraad en TIG-lasstaven. Plasma snijbranders en lasrookafzuiging. Het merk voor professionals, met gedegen service na verkoop”.

Sn Truckstyling

Atealaan 65 -2200Herentals

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

One-welding

Atealaan 19 -2200Herentals

ONE-WELDING BVBA is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van lasapparaten, plasmabranders, compressoren, metaalbewerkingsmachines, lasgeneratoren, stroomgeneratoren en allerlei toebehoren. We hebben reeds langere tijd ervaring in deze sector.

Robinson

Hikstraat(hrt) 7 -2200Herentals

Maes nv kantoor en computer, Apple premium reseller - Herentals Maes nv

Bouwen

Augustijnenlaan 78 -2200Herentals

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

Ganzennest

Watervoort(hrt) 102 -2200Herentals

Plug & Play

Goudbloemstraat 26 -2200Herentals

Plug & Play is een computerwinkel met reeds vele jaren ervaring.Waar service en aandacht voor de klantop de eerste plaats komt.Enkel hoogwaardige producten zullen de toonbank passeren.

B.e. Sanitair En Verwarming

Zavelheide(hrt) 7b -2200Herentals

De warmteverliesberekeningen worden door ons persoonlijk uitgevoerd. Vloerverwarming blijft nog steeds onze specialiteit, naast de standaard verwarmingsinstallaties met radiatoren. Als gehabiliteerd aardgasinstallateur (Cerga ?) zijn wij ...

A.i.s. Steigerbouw

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Ons steigermateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen.

Saleswise

Diamantstraat (hrt) 8 -2200Herentals

Je wil je sales een versnelling hoger schakelen? Tijd om het gaspedaal in te trappen met SalesWise.

De Woonbrug

Augustijnenlaan(hrt) 28 -2200Herentals

De verschillende sociale huisvestingsmaatschappijen bieden huizen, appartementen, ... aan, die mensen kunnen huren of kopen. Deze maatschappijen bouwen ook nieuwe woningen, kopen woningen aan en renoveren oude woningen.

Gregoor Trucks

Toekomstlaan 17 -2200Herentals

Al jarenlang staan we in voor het produceren van de perfect uitgeruste trucks die tal van liefhebbers, overal ter wereld, blijven boeien en verrassen.

Gregoor Trucks

Toekomstlaan(hrt) 17 -2200Herentals

Gregoor Trucks nv GREGOOR TRUCKS nv Iveco, Gregoor Trucks nv, Gregoor, Gregoor Trucks, Daily, Eurocargo, Stralis, Iliade, Axer, Ares, Recreo, Xeito II, Xeito 2, Cimo I, Cimo 1, Agora, Agora Line

Autobedrijf-autoafbraak Flor

Wolfstee(hrt) 21 -2200Herentals

Autoafbraak Flor HOME wagensnieuwslinkscontact Home "U bestelt, wij demonteren." Aankoop schadewagens, bestelwagens en camions. Verkoop van onderdelen. Ophalen van autowrakken. Openingsuren: maandag tot vrijdag:van 8.30 tot 17.00u zaterdag:van 9.00 t

Flex Power Tools

Toekomstlaan 4 -2200Herentals

Flex neemt de handenarbeider als maatstaf. Daarom gaat FLEX bij de ontwikkeling van nieuwe machines terug tot daar waar de machines ingezet worden. Naar de bouwplaats, werkhuizen en fabriekshallen. En net hier worden die maatstaven uitgewerkt, ...

Matro Truck Accessories

Atealaan(hrt) 65 -2200Herentals

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

Carglass

Oud-strijderslaan 5 -2200Herentals

Plaatsing, vervanging voertuig- beglazing - Herstelling voertuigbeglazing - Plaatsing antidiefstalgravering - Verkoop van ruitenwissers.

Verwimp Doe Het Zelf

Wolfstee(hrt) 11 -2200Herentals

Doe Het Zelf Verwimp biedt een totaalgamma aan benodigdheden en materiaal voor alle soorten karweien, herstellingen of bouwklussen in en om het huis. Gereedschap, machines, hout, ladders, isolatie, dakbedekking, lijmen, verven, vernissen, ijzerwaren,

Cafe Welkom

Ring(ndw) 20 -2200Herentals

V & W Rental

Wolfstee 21 -2200Noorderwijk

verhuur van hoogtewerkers, onderhoud en herstellingen van personenwagens, camionetten en vrachtwagens.

Reflex

Stapkens 4 -2200Herentals

Innotec Industrie

Vennen 25 -2200Herentals

Innotec is al vele jaren succesvol actief in het ontwikkelen en verkopen van producten voor onderhoud, reparatie en montage.

B-audit

Diamantstraat (hrt) 8 -2200Herentals

Immo vdv homepage deze website beschrijft het aanbod van bedrijfsruimte, zowel magazijnen, kantoren, bedrijfsgebouwen te koop en te huur en tevens een aanbod van residentieel vastgoed in de provincie antwerpen, spanje en frankrijk

Lr - Cosmetic Belgien Vertriebsgesellschaft Mit Beschrankter Haftung

Welvaartstraat (hrt) 14/1 -2200Herentals

Met innovatieve en commerciële producten, een aantrekkelijk ondernemingsmodel voor de verkooppartner, verschillende perspectieven voor alle medewerkers en een uitstekende kwaliteit en competentie in alles, wat LR doet.

Zelfdakstore Herentals

Vennen 38 -2200Herentals

Bij Zelfdakstore in Eke of Herentals kan je terecht voor EPDM- dakbedekking. Kopen kan je heel eenvoudig door onze offertetool in te vullen.

Lauryssen Herentals

Oud-strijderslaan (hrt) 15 -2200Herentals

Specialist in sanitair en verwarming, ruim assortiment, concurrentiële prijzen, dienst na verkoop. Douchobad: sanitair en verwarming verwarming, sanitair, bad, douche, ketels, boilers, radiatoren, kranen, porselein, badkamers, badmeubelen, Douchobad,

Bouwen Bedrijfskleding

Herenthoutseweg(hrt) 202 -2200Herentals

25 jaar geleden hadden we als doel om mensen een handje toe te steken in hun zoektocht naar de juiste werkkledij en de ideale werkschoen.

Henfi

Herenthoutseweg(hrt) 21 -2200Herentals

Omdat men over de know-how van drie generaties kennis en vakmanschap bezit, krijgt u de beste dienst na-verkoop en service.

Media Office

Saffierstraat 5 -2200Herentals

Media office is gespecialiseerd in inrichting van vergaderzalen en opleidingsruimten met audiovisuele apparatuur u krijgt er ook degelijk advies bij de aankoop van didactisch materiaal lcd projector, lcdprojector, lcd projectoren,

De Mill

Herenthoutseweg(hrt) 93 -2200Herentals

Driesen

Hannekenshoek(hrt) 36 -2200Herentals

Van advies, aanbod tot dienst-na-verkoop, Driesen wil een dynamische partner zijn die kwalitatieve totaaloplossingen biedt voor bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en horecazaken. Zowel in voeding als in niet-voeding.

Verpoorten Verfdistributie

Toekomstlaan(hrt) 48 -2200Herentals

Als verfgroothandel bieden wij u een uitgebreid assortiment verven, schildersbenodigdheden, wand- en vloerbekleding, sierlijsten, lijmen, scheikundige producten, en gereedschappen.

Joris Van Dijck Trading Company

Grensstraat (hrt) 6-8 -2200Herentals

Verkoop, verhuur en onderhoud van heftrucks, transpaletten, stapelaars, zijladers, explosievrije toestellen, hoogwerkers en schaarliften, schrob- en veegmachines en mobiele laadbruggen

Andries

Herenthoutseweg(hrt) 202 -2200Herentals

Welkom bij De Zwerver ? Workwear.Al meer dan 40 jaar verkopen wij werkkledij en veiligheidsschoenen, zowel particulier als rechtstreeks aan bedrijven.

Joris Van Dijck

Grensstraat (hrt) 6-8 -2200Herentals

Verkoop, verhuur en onderhoud van heftrucks, transpaletten, stapelaars, zijladers, explosievrije toestellen, hoogwerkers en schaarliften, schrob- en veegmachines en mobiele laadbruggen

Phronesyss

Hannekenshoek 15 -2200Herentals

De webapplicatie ‘Phronesys‘ voor gecertificeerde bedrijven automatiseert en optimaliseert al uw bedrijfsprocessen. U behaalt en behoudt uw certificaten eenvoudiger, u werkt efficiënt en overzichtelijk samen, en u krijgt vat op al uw ...

Leba

Vorselaarsebaan (hrt) Zn -2200Herentals

The Big C

Lierseweg(hrt) 200 -2200Herentals

Restaurant Tai Ton

Koppelandstraat(hrt) 44 -2200Herentals

Wij serveren Oosterse gerechten met de nadruk op de Kantonese keuken. Tot onze specialiteiten behoren: kreeftenbereidingen, Chinese fondue, gerechten uit China, zwarte bonen gerechten, onze rijsttafels, ribbekens, gamba's op zijn Kantonees enz.

Hermans

Toekomstlaan(hrt) 18 -2200Herentals

Al 76 jaar lang, en 3 generaties later, is Hermans een naam die een belletje doet rinkelen. Jaja, wij zijn nog steeds een vaste waarde in de automobiel-sector te Herentals.Wij zijn dan niet van schip veranderd, maar wel van kapitein.

Bizzard

Diamantstraat (hrt) 8 -2200Herentals

Pohlmann Engineering

Welvaartstraat (hrt) 2/1 -2200Herentals

Janssens Technologies

Zandkapelweg(ndw) 23 -2200Herentals

Kommaf

Wuytsbergen(hrt) 127 -2200Herentals

Den Thijs

Fierland(hrt) 2 -2200Herentals

Studio Inge

Lierseweg(hrt) 230 -2200Herentals

The Sportsstudio, bvba Studio Inge, uw fitness, dans, en spinningcenter te Herentals. Dans vanaf 3 jaar, kinderdans, kidsdance, klassiek ballet, jazz, freestyle, hiphop,... Eveneens groepslessen met o.a. fatburning, bosu balance training, aerobic, st

Era Domus

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Welkom bij Era Domus projectbouw.Wij bouwen van ruwbouw, winddicht tot totaal project. Voor zowel kleine woningen als grote bouwprojecten kan u bij ons terecht.

Just Cooking

Welvaartstraat 22 -2200Herentals

Een walking dinner, receptie, buffet, luxebarbecue of menu aan tafel Volledig passend bij je feest of bedrijfsevent werkt Chef-kok Jan Tobben een voorstel uit op maat. Ontdek enkele voorbeeldformules op www.justcooking.be.

Lividum

Lierseweg(hrt) 317 -2200Herentals

De Raat Security Products

Gareelmakersstraat(hrt) 10 -2200Herentals

Prima-lux

Geelseweg(hrt) 1 -2200Herentals

Meubelen Prima-Lux | Buitengewoon wonen Meubelen Prima-Lux Geelseweg 1 2200 Herentals Tel. 014/ 21 40 44 Fax 014/ 21 77 52 www.prima-lux.be openingsuren meer dan 15.000 m2 showroom diverse stijlen... van puur design tot retro klassiek professioneel i

Fike Europe

Toekomstlaan 52 -2200Herentals

Ontwerp, productie en verkoop van drukontlastings-, procesbeveiligings-, en explosiebeveilingsoplossingen.