Belocal, uw lokale bedrijvengids

 

Wie zijn we?

Over Belocal

Belocal is een b2b gerichte zoekmachine voor Belgische bedrijven die voornamelijk regionaal werken en toch via het internet meer zichtbaarheid willen.

Belocal, uw zoekmachine voor om de hoek!

Ooit was er een tijd dat we alles via boeken, diskettes of CD’s moesten opzoeken. Die tijd is al enorm lang voorbij en daar willen wij u graag in betrekken. In 2005 kwam er één van de eerste b2b-zoekmachines tot stand, genaamd Bsearch. Dit was zonder regionale of specifieke focus naast het b2b aspect. Toen kregen we de kennis om dezelfde informatie ook nog eens hoog te doen scoren in Google en Bing, en de rest is geschiedenis… Of niet?

Sinds kort is Belocal bij de Beboost familie gekomen om uw zoekresultaat naar andere bedrijven nog beter te verfijnen. U kan zelf uw voorkeuren aanpassen aan afstand, gemeente of de ranking van het bedrijf. Dit geeft als voordeel dat u snel de bedrijven te zien krijgt die voor u echt nuttig zijn.

Wat kan Belocal voor uw bedrijf betekenen?

De beste reclame is die dat zich voorstelt het moment dat je hem nodig hebt, of er letterlijk naar zoekt op Google, niet? U koopt toch ook geen wasmachine tot uw oude kapot gaat? 

Dit is waarom uw vindbaarheid in Google zo belangrijk is, zodat wanneer mensen uw diensten werkelijk nodig hebben, ze deze ook kunnen vinden. Als u dit wilt doen in de organische resultaten, of via advertenties, wij hebben alle tools en kennis om u hiermee tot dienst te staan.

Dus wat denkt u? Wij zijn maar 1 telefoontje (+32 3 281 16 60) verwijderd van u om uw website de nodige boost te geven die u nodig hebt.