U zocht op: aankopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Loo Technics Schwing Stetter

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Van Loo Technics Komatsu

Poeierstraat 18 -2490Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Geboers Machines

Ijzeren Rijnstraat 2 -2490Balen

Aan- en verkoop van bouwmachines (verreikers, dumpers, heftrucks, ..)

Cosdep Benelux

Bankei 8 -2490Balen

Beste raad en advies, vrijblijvend zonder aankoop verplichtingen!De kwaliteit van onze toestellen. Ik werk enkel met het beste, dat betekent voor mij, minder na-service en tevreden eindgebruikers!

Daro

Antverpialaan 7 -2490Balen

Met onze jarenlange ervaring, doorgegeven van vader op zoon, ontwerpen en plaatsen wij veranda`s en pergola`s op maat naar ieders idee of wens.

Big Food

Vaartstraat 110 -2490Balen

Wat ook de reden van uw bedrijfsfeest mag zijn, met Big Food Eventcatering hebt u een ervaren partner aan uw zijde.

Schouwen Andre

Postelweg 20-21 -2490Balen

Eerst met de verkoop van kolen en de bouw van kachels in eigen atelier, later met het ontwerpen van de meest uiteenlopende schouwen. Momenteel ontwerpt en plaatst Marc met liefde voor het vak schouwen en inbouwhaarden.

Bouwspecialiteiten Mertens

Vaartstraat 125 -2490Balen

Mertens Vloeren is al jaren dé referentie in verkoop en plaatsing van uw vloeren & tegels, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Ero-expo

Breden Els 2 -2490Balen

Groothandel & import in Party en Event accessoires Partystuff - Groothandel & import in Party en Event accessoires Groothandel & import in Party en Event accessoires

Bewilux

Leopoldlaan 18 -2490Balen

DE FIRMA BEWILUX HEEFT REEDS LANG ERVARING IN HET MAKEN, PLAATSEN EN VERKOPEN VAN KEUKENS, KASTEN, BADKAMERMEUBELEN, DRESSINGS, WINKELINRICHTING, BUREELINRICHTING, SLAAPKAMERMEUBELEN, ENZ……..

Cmo

Leeuwerikheide 105 -2490Balen

Geuens Machines

Puttestraat 8 -2490Balen

Wij verkopen tweedehands graafmachines, kranen, bulldozers, heftrucks, wielladers.

De Hoeve

Rijsbergdijk 50 -2490Balen

G.t.

17 Esk. Licht Vliegwezenlaan 2 -2490Balen

Macema

Vaartstraat 150 -2490Balen

Onze ervaring is uw troef. Willems-Diels is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, ventilatie, regenwaterrecuperatie, zonne-energie, kachels en warmtepompen.

Coverco

Graanstraat 19 -2490Balen