U zocht op: aankopen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sdm-projects

Terhulpensesteenweg 362 -3090Overijse

SDM-Projects is een solution provider en ervaren partner in de automatisatie van het opwekken van elektrische energie. Wij helpen u bij de realisatie van elektromechanische projecten van ontwerp tot in dienst name bij de eindklant.

Bia

Rameistraat 123 -3090Overijse

Teneinde uw productiviteit te vergroten en uw operationele kosten te drukken, biedt BIA u een breed gamma toebehoren en slijtdelen voor machines voor openbare werken, steengroeven, industrieën en goederenbehandeling.

Lucas

Grotstraat 32 -3090Overijse

De firma levert een groot gamma van draden en kabels op verschillende lengten. Van kleine rollen tot de haspels voor losse verkoop. Om U bij de aankoop te helpen , zijn alle kabels gemerkt, meter per meter, zodat u een inventaris kunt maken van ...

Carmi

Metsijsdreef 17 -3090Overijse

Atlas Copco Belgium

Brusselsesteenweg 346 -3090Overijse

Hydraulische installaties pneumatica compressoren aannemersmaterieel dynamos en generatoren stroomaggregaten elektriciteit automatisering industrie elektronica werktuigen professioneel verhuur bouwmachines verhuur machines professioneel verhuur elektrog

Find A Home

Brusselsesteenweg 547 -3090Overijse

Your real estate agent in Overijse since 1975 FIND A HOME immobilier, immo, annonce, agence, Find a home, maison, appartement, terrain, location, vente, à louer, à vendre, jardins, communes, villas, maisons, appartements, terrains, Duisburg, Hoeilaar

Dewit

Brusselsesteenweg 273 -3090Overijse

Wijnen Dewit NV beschikt over een breed gamma aan Bordeauxwijnen (u kunt bij ons uw Bordeaux wijnen ook in primeur aankopen), Bourgognes, Loire-, Rhône-, Elzas-wijnen, en niet te vergeten: onze heerlijke Ardèches.

Immo Tdg

Duisburgsesteenweg 85 -3090Overijse

Doe-het-zelf & Houthandel Gaston Tasenhoye te Overijse: hout geeft en heeft talent ............ Doe-het-Zelf & Houthandel Gaston Tastenhoye gaston tastenhoye,overijse,doe-het-zelver,houtprodukten, ijzerwaren,gereedschappen,deuren,isolatie,wand,vloer,

Vrebos-stas

Duisburgsesteenweg 6 -3090Overijse

Met meer dan 30 jaar ervaring is Vrebos een gevestigde waarde. Wij specialiseren ons in het produceren, verkopen en plaatsen van ramen en deuren in PVC en Aluminium.

B I A

Rameistraat 123 -3090Overijse

BIA s.a./n.v. is gespecialiseerd in de verkoop en service van uitrustingsgoederen voor openbare werken, mijnen en steengroeven, recycling en haven- en industrieoverslag.

Liviju

Spaltlaan 21 -3090Overijse

M. Int

Barbizonlaan 22 -3090Overijse

Sanfocus

Drogenberg 79 -3090Overijse

Coorevits

Brusselsesteenweg 560 -3090Overijse

Wij zorgen voor een helpende hand in moeilijke tijden.U kunt ons dag en nacht, zeven dagen per week bellen.Volgens uw wensen regelen wij alles om op een waardige manier afscheid te nemen.