U zocht op: advies renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.

Vestad

Poederleese Weg 20 -2275Lille

Als veelzijdige ingenieursgroep pakt Vestad jouw bouwproject in z`n geheel aan. Van stabiliteit, energie en duurzaamheid tot veiligheid. Met extra adviezen voor een stevige toekomst.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Diels En Zoon

Achterstenhoek 2 -2275Gierle

Diels & Zn nv uit Lille is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van keramische vloeren, tegels en natuursteen. Arduin, graniet en marmer kan in ons atelier op maat worden gemaakt.

Amelio

Begijnenstraat 50 -2800Mechelen

Fullservice renovatieteam voor high-end renovaties.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.