U zocht op: airco installateurs

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Berckmans All Services

Stwg. Op Lebbeke 95 -1745Opwijk

Een bedrijf gespecialiseerd in energie toepassingen.Voor zowel particulier als B2B.

Air Cool Yannick

Holmlei 21 -2800Mechelen

Verwarmen en koelen. Airconditioning, pelletkachels en vloerverwarming voor een maximum comfort. Ook in ons assortiment: klimaatregeling, koel- & vriesinstallaties, warmtepompen en zwembadverwarming. Verkoop, installatie en herstellingen.

Excecon

Zwaarveld 9 -9220Hamme (oost-vlaanderen)

ARTIKLIMA laat uw woning ademen! Wij leveren duurzame en ecologische totaaloplossingen voor woningventilatie: aardwarmtewisselaars, boilerwarmtepompen, luchtverdeelsystemen,… voor uw comfort!

Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

De Beck Koeltechniek

Kleine Heide 31c -2811Leest

De Beck Koeltechniek BVBA is vooral gespecialiseerd in: airconditioning, koeling, ventilatie en malkkoeltanks.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Biddle

Battelsesteenweg 455 B -2800Mechelen

Als internationale producent en leverancier van luchtgordijnen, luchtverwarmers, cassette units en ventilatorconvectoren biedt Biddle u hoogwaardig klimaatapparatuur en advies op maat. Kwaliteit, kennis en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één.