U zocht op: algemene bouwinstallatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Renotec

Acaciastraat 14c -2440Geel

Renotec gaat aantasting door chloriden tegen door het plaatsen van offeranodes, impregnering of met het proces van kathodische bescherming.

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Stessens

Winkelomseheide 221 -2440Geel

Als familiale onderneming heeft Bouwbedrijf Stessens zich gespecialiseerd in het bouwen van privé-woningen"sleutel op de deur", volgens de traditionele bouwmethode.

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Exit Services

Winkelom 77 -2440Geel

EXIT bundelt facilitaire activiteiten voor bedrijf en particulier. Wij zorgen voor een aanspreekpunt voor het volledig facility management van uw bedrijf. Ook voor particulieren zijn wij de beste oplossing. Wij richten ons op cleaning, ongediertebest

Skilpod

Acaciastraat 17 -2440Geel

Kiezen voor Skilpod is kiezen voor een andere, revolutionaire manier van bouwen. Een mooie, degelijke thuis, zonder jarenlang bouwgedoe. Zodat jij tijd hebt voor leukere dingen.

Bdl-bouw

Puntstraat 49 -2440Geel

In de loop van de jaren hebben wij de nodige ervaring en kennis opgebouwd in vloeren & tegelwerken, renovatie en nieuwbouw. Hierdoor kunnen we nu ook totaalprojecten, van ruwbouw tot en met de volledige afwerking, realiseren in eigen beheer.

Vloerconcept

Seppendijk 27 -2440Geel

Vloerconcept bvba beschikt over de nodige ervaring in het plaatsen van industriële vloersystemen. Wij plaatsen betonvloeren, gietvloeren, steentapijt, marmerkorrel en harsgebonden gietmortelvloeren voor de particuliere en industrïele markt.