U zocht op: algemene bouwinstallatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dwj Products

Siemenslaan 6 C -3650Dilsen-stokkem

Sedert de oprichting in 2005 is de groep DWJ uitgegroeid tot een dynamische B2B referentie in de Benelux op het vlak van professionele luchtbehandeling.

Metaalwerken Schreurs Dilsen

Siemenslaan 6 -3650Dilsen-stokkem

Sinds de oprichting in 1989 is MSD Metalworking een kwaliteitsvolle en betrouwbare toeleverancier van precisieonderdelen.

Beuten Ronny

Eindestraat 137 -3650Dilsen-stokkem

Grondwerken R.Beuten heeft een voortreffelijke reputatie opgebouwd betreffende grondwerken en afbraakwerken, bouwmaterialen, teelaarde en grind, afvalverwerking en recyclering van bouw- en sloopafval.

Algemene Bouwonderneming Scheepers

Breemstraat 29 -3650Dilsen-stokkem

Aanleg sportveldensporthallen realisatie sportparkenaccomodaties verkoop clubbenodigdheden

Concept Building & Services

Siemenslaan 12 -3650Dilsen-stokkem

Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten verzorgen wij volledig naar uw wens.

Climatrix

Boslaan 63 -3650Dilsen-stokkem

Climatrix staat voor een innovatief concept, ontwikkeld met de steun van het IWT (Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie), waarmee het perfecte binnenklimaat wordt verkregen. De combinatie van verwarmen én koelen via de vloer.

Jowe

Rijksweg 626 -3650Dilsen-stokkem

Jowe bvba uit Dilsen-Stokkem is een KMO die watergevoede stralingspanelen voor plafondverwarming en/of plafondkoeling fabriceert. Jowe stralingspanelen hebben de hoogste warmte-afgifte, conform de strenge Europese norm EN 14037.

Rusco Elektriciteitswerken

Brammertstraatje 13 -3650Dilsen-stokkem

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw industriële elektriciteitswerken in of rond Limburg uit te voeren? Contacteer Rusco Elektriciteitswerken voor een offerte!