U zocht op: alles voor werk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Desmet Engineering

Wielsbeeksestraat 65 -8710Wielsbeke

Onze hoofdactiviteit bestaat uit engineering op maat waarbij wij een oplossing bieden om industriële toepassingen te automatiseren voor allerlei sectoren (machinebouw)Daarnaast zijn wij toeleverancier voor:conventioneel en CNC draai- en freeswerk..

Chauffage Verzelen

Heirweg 175 -8710Wielsbeke

Bij ons kunt u terecht voor de toestellen en het plaatsen van: Klassieke centrale verwarming en alle toebehoren (mazout en gas), Vloerverwarming, Warmtepompen, Zonneboilers en alle sanitaire installaties.

Pantek

Rijksweg 381 -8710Wielsbeke

Ondertussen is Pantek bvba al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in bouwmaterialen in kunststof. Pantek staat garant voor kwaliteitsmaterialen en service. Een greep uit ons productaanbod: goten, flexibels, golfplaten, drainage, horren, verandaplaten,

Drukkerij Oranje

Vlasstraat 17 -8710Wielsbeke

Al meer dan 50 jaar verzorgt Drukkerij Oranje alle full colour drukwerk en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Vertrouw op onze knowhow en ervaring voor het ontwerpen en drukken van uw tijdschriften, boeken, brochures en gelegenheidsdrukwerk.

Metaalconstructies Philippe Mervillie

Wielsbeeksestraat(o) 53 -8710Wielsbeke

Metaalconstructie Philippe Mervillie te Ooigem - Wielsbeke, algemene mechaniek - Draai-, frees-, boor- en kotterwerk - Polijsten-, hoogglans alle metalen