U zocht op: appartement bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwbedrijf Floré

Schaarbeekstraat(mel) 21 -9120Beveren

Renovatiewerken en complexe verbouwingen in publieke en private sector.Totaalprojecten in de rehabilitatie van sociale woningen, rusthuizen, ziekenhuizen en scholen.

Stroeckx Afbraakwerken

Tuinbouwstraat 10 -2160Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem provincie Antwerpen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het slopen van gebouwen, zowel bij particulieren als bij industrie met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen.

Vastgoed 21

Parijse Weg 181 -2940Stabroek

Athago

Kwikaard 110 -2980Zoersel

Athago bouwt uw woning, villa of appartement volledig op maat en dat in diverse stijlen. Wij voeren ook verbouwingen uit.

Inter-fast

Schaarbeekstraat 40 -9120Melsele

Bouwen aan de toekomst is ons motto. Samen met vaste onderaannemers staan wij garant voor een correcte uitvoering en opvolging van al uw bouwwerken. Zowel in de private als de openbare sector maken wij het verschil.

Bouwwerken Vermeiren

Deurnevoetweg 2 -2900Schoten

Bij Bouwwerken Vermeiren bent u zeker dat uw winkel, kantoor of praktijk vakkundig wordt gerenoveerd of gebouwd. Wilt u een volledig appartementsgebouw uit de grond doen oprijzen? Ideaal, want als bouwbedrijf in Antwerpen staan we daarvoor bekend.

Reant

Hazeschransstraat 41 -2650Edegem

REANT biedt een totaalpakket om de verkoop of verhuur van uw eigendom tot een goed einde te brengen. Elk dossier begint met een grondige en realistische vrijblijvende waardebepaling.

Strabag Benelux

Noorderlaan 139 -2030Antwerpen

STRABAG is meer dan 50 jaar actief in België en ondertussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende Belgische bouwondernemingen. De orderportfolio volgt de structuur van de samenleving: dit zorgt voor een ruime ervaring in het bouwen van scholen ..

Reds Immo

Orteliuskaai 8 -2000Antwerpen

Bouwbedrijf Heylen

Bevelsesteenweg 140 -2560Nijlen

Bouwen van particuliere woningen en appartementsgebouwen. Metsel-en betonwerken.