U zocht op: appartement bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


His Services - Handmatige Industriële Schoonmaak

Corbeillestraat 12 -2235Hulshout

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Fransen Bouwonderneming

Beyntel 5 -2360Oud-turnhout

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering.

Stroeckx Afbraakwerken

Tuinbouwstraat 10 -2160Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem provincie Antwerpen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het slopen van gebouwen, zowel bij particulieren als bij industrie met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen.

Era Domus

Noordervaart(hrt) 39 -2200Herentals

Welkom bij Era Domus projectbouw.Wij bouwen van ruwbouw, winddicht tot totaal project. Voor zowel kleine woningen als grote bouwprojecten kan u bij ons terecht.

Algemene Bouwonderneming L. Heylen

Hoogbuul 30 -2250Olen

Algemene bouwonderneming L. Heylen n.v. werkt volgens de klassieke bouwmethode. Kwaliteit, planning, flexibiliteit en budgetbeheersing zijn onze kernwoorden.Als algemeen aannemer zijn wij actief op het gebied van villabouw, renovatie en ...

Athago

Kwikaard 110 -2980Zoersel

Athago bouwt uw woning, villa of appartement volledig op maat en dat in diverse stijlen. Wij voeren ook verbouwingen uit.

Structabo E.c.v.

Winkelomseheide 233 -2440Geel

Structabo een familiebedrijf opgericht in 1979 gespecialiseerd in het bouwen van sleutelopdedeurwoningen, villa`s en appartementen laat uw droom werkelijkheid worden.

Bouwbedrijf Heylen

Bevelsesteenweg 140 -2560Nijlen

Bouwen van particuliere woningen en appartementsgebouwen. Metsel-en betonwerken.