U zocht op: appartement bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ertzberg

Bondgenotenlaan 138 -3000Leuven

Trevi Vlaanderen Syndicus

Vaartstraat 167 -3000Leuven

Living Stone is de referentie indien u op zoek bent naar appartementen of huizen te huur of te koop in de regio Brussel, Leuven, Tienen en Haacht. Tevens beschikken we over een mooi aanbod bouwgrond te koop.

Mun A Architectenvennootschap

Frederik Lintsstraat 142 -3000Leuven

De oprichting van architectenvennootschap munA bvba is de logische volgende stap in de professionalisering van de activiteiten van burgerlijk ingenieur architect Wouter Bilsen. Na 5 jaar beroepservaring opgedaan te hebben in zowat alle facetten van d

Bvm Vastgoedmakelaar

Leopold Vanderkelenstraat 22 -3000Leuven

BVM vastgoed is een snel groeiend immo-kantoor in Leuven., Dankzij een lange ervaring in Leuven kunnen zij een interessante en uitgebreide portefeuille van panden aanbieden. Ook gespecialiseerd in studentenkamers en studio's.Immo leuven studentenkame

Anders Bouwen

Naamsestraat 7 -3000Leuven

Wat doen we? projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouwingen, interieurarchitectuur, advies en vastgoed.

Kenswey

Bondgenotenlaan 117 -3000Leuven

Dyls Construct

Naamsestraat 37 -3000Leuven

Dyls is een projectontwikkelaar gespecialiseerd in residentieel vastgoed. Wij bouwen nieuwe huizen, appartamenten en beleggingsvastgoed en bieden deze rechtstreeks aan de koper aan.

Internetfabriek.be

Jean Baptiste Van Monsstraat 121 -3000Leuven

Ontwerp, installatie en onderhoud van netwerken en voice over ip. Open source VoIP bpx gebaseerd op asterisk met web interface en ondersteuning van ivr, ques, helpdesk functies,...Oplossingen van Som, Cisco, Asterisk.