U zocht op: architecten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lieten-lieten Tuinaanleg

Grote Baan 33 -3560Lummen

Een perceel grond omtoveren tot een tuin is een dankbaar werk. Je helpt de natuur een handje om zich op haar mooist te tonen, en samen met de klant ben je gelukkig met het resultaat.

Q-bus Architectenbureau

Klaverbladstraat 1a -3560Lummen

Behalve ontwerper, is een architect vooral de gids doorheen het bouwproces.In het geval van Q-BUS Architectenbureau is dat een ervaren gids die met het nodige engagement klaar staat voor de bouwheer en veel belang hecht aan overleg met alle bouwpart

International Furniture Agency

Klaverbladstraat 3a -3560Lummen

Wij werken nauw samen met een netwerk van projectdealers en -specialisten en informeren wij non-stop professionele doelgroepen als (interieur)architecten, facility managers, en projectinrichters en -investeerders.

Dsp2

Belokenstraat 6 -3560Lummen

Leva

Pastorijstraat 13 -3560Lummen

Wt Elektrix

Linkhoutstraat 264 -3560Lummen

Groenbedrijf Limburg

Morgenstraat 19 -3560Lummen

Groenbedrijf Limburg helpt u graag verder met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Voor zowel de renovatie van uw huidige tuin als het aanleggen van een nieuwe tuin, bent u bij ons aan het juiste adres.

Marfinesse

Oostereindestraat 84 -3560Lummen

Lummens Tuinbedrijf Reynders

Schalbroekstraat 120 -3560Lummen

bvba Lummens Tuinbedrijf Reynders | tuinaanleg, bestratingswerken, afsluitingen, beregeningen, vijvers & waterpartijen, tuinontwerp bvba Lummens Tuinbedrijf Reynders | tuinaanleg, bestratingswerken, afsluitingen, beregeningen, vijvers & waterpartijen