U zocht op: auto gereedschappen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Somac

Ichtegemstraat 123a -8610Kortemark

Website en online showroom van Somac nieuwe en tweedehands bakkerijmachines Somac Bakkerijmachines (nieuw en tweedehands) somac,bakkerij,brood,bakkerijmachine,nieuw,tweedehands,bakkerijmachine,bakkerijmachine,bakkerijmachine,bakkerijmachine,bakkerijm

Decovan

Edewallestraat 70 -8610Kortemark

DECOVAN MACHINES IS DE EXCLUSIEVE IMPORTEUR VAN DE KWALITEITSMACHINES EN GEREEDSCHAPPEN VAN SCANMASKIN, PULLMAN-ERMATOR, VON ARX, IMPACTS, HOLER, PORTAMIX, SCRAP`AIR, ASTILLO, ACF, OEM PRODUCTS, JANSER EN ROLL.

Van Poucke Rental

Amersveldestraat 134a -8610Kortemark

Van Poucke Rental is tot stand gekomen door de 2 broers Bart en Bram Van Poucke. Begin 2012 gingen ze de uitdaging aan om de verhuur van sanitaire installaties naar een hoger niveau te tillen, en dit met succes.

Constructie Lambrecht

Hoogledestraat 122 -8610Kortemark

De bedrijfsactiviteit van Constructie Lambrecht spitst zich vooral toe op de constructie van bulktanks voor diverse korrel- en poedervormige producten. En dit gaande van trailers voor veevoeders, meelproducten, granen, bloem, meststoffen, pellets,

Duogroen

Wijnendalestraat 20 -8610Kortemark

Betrokkenheid, esthetiek en technische kennis zijn bij ons steeds in balans. Wij luisteren naar uw tuindromen en zetten deze om in uw gedroomde tuin.

Weyne Nv

Stadenstraat 60 -8610Kortemark

Weyne Weyne - Meubels en veranda's weyne, meubels, veranda, zetels, relax, stoel, eettafel, slaapkamer, salon

Shelly´s

Kronevoordestraat 55 -8610Kortemark

Vks - Vanor Koel Service

Staatsbaan 36d -8610Kortemark

VKS is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden en herstellen van zowel ammoniak als freon installaties, airconditioning en warmtepompen.

Lichtletter

Vijfhuishoekstraat 5 -8610Kortemark

Lichtletter is gespecialiseerd in lichtreclames, neon en spandoeken.Verlichte letters of verlicht logo, op uw gevel. Ook voor herstelling lichtreclames of neonverlichting, kunt u Lichtletter contacteren. NIEUW: grote ledschermen verhuur verkoop.