U zocht op: badkamer

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Wit Luc Sanitair-verwarming

Kerklaan 19 A -1830Machelen

Luc De Wit begon in 1975 met een eenmanszaak voor verwarming en sanitair. Intussen is het bedrijf flink gegroeid zodat het nu uw ideale partner is voor sanitair en centrale verwarming. Bovendien hebben we onze eigen technische dienst

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

E.v.s.

Leuvensesteenweg 463 -3070Kortenberg

Vimmo

Merksemsebaan 264 -2110Wijnegem

Vimmo badkamer- en keukeninrichting en renovatie, installatie en onderhoud centrale verwarming. renoveren en installeren van badkamer & keuken, plaatsing van centrale verwarming.

Evlo

Industrieweg 21 -2630Aartselaar

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Van Steenbergen

Leuvensevest 31 -2500Lier

Bvba Van Steenbergen in Lier biedt aan particulieren en installateurs een volledig aanbod van sanitair en verwarming.

De Grave Kurt

Bergenstraat 24 -2110Wijnegem

Met meer dan 20 jaar ervaring is Kurt uw loodgieter voor alle sanitaire en HVAC-installaties. Zowel bij nieuwbouw als bij renovaties kan u vertrouwen op onze expertise, professionele materialen en excellente uitvoering.

Tegeltrend

Dorpsstraat 25 -3130Begijnendijk

Tegeltrend verzorgt badkamerrenovaties, toiletrenovaties, vloer- en tegelwerken. Wij ondersteunen ook de doe-het-zelver. Hier vind je een aantal modelopstellingen van badkamers, een uitgebreid gamma vloer- , wand-, keuken- en mozaïektegels.

Theuns Kris

De Borrekensstraat 107 -2100Deurne

Wij plaatsen nieuw sanitair, nieuwe tegels en vervangen al het leidingwerk en elektriciteit. Indien gewenst voeren wij ook de nodige metselwerken uit en plaatsen wij een verlaagd plafond. Badkamerrenovatie, loodgieterij en rioleringswerken.

J.d.k.

Boerenkrijglaan 19 A -3120Tremelo

Duran Sanitair

Oude Antwerpsebaan 228 -2800Mechelen

Smeets

Ranstsesteenweg 201 -2520Ranst

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

Masure

Kleine Amer 15 -2870Puurs

Visitez le deuxième fabricant mondial de cuisines ALNO AG | Intro cuisine cuisine cuisines cuisines cuisine de marque cuisine de marque cuisines de marque cuisines de marque four four four planificateur de cuisine planificateur de cuisine planifica