U zocht op: banken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Gd Verpakking

Maanstraat 13 -2800Mechelen

Sinds 1990 garandeert GD-Verpakking kwaliteit, een vlijmscherpe prijs, en een uitstekende service, en dit altijd gefundeerd op deskundig advies. Onze specialiteit? De levering van (bedrukte) verpakkingen voor voedingswinkels, boetieks,...

Interprofiel

Peutiesesteenweg 120 -1830Machelen (brab.)

Deskundige leider in tweedehands machines en nieuwe machines op het gebied van houtdraaien. We verkopen houtdraaimachines en houtdraaigereedschap al vele jaren over de hele wereld.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Rens Accountants

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Rens Accountants biedt een geïntegreerde dienstverlening volledig op maat voor uw organisatorische behoeften, ongeacht uw omvang, uw activiteitensector of uw objectieven.

Goyvaerts Machinehandel

Aarschotsebaan 51 -2590Berlaar

MACHINEHANDEL GOYVAERTS MACHINEHANDEL GOYVAERTS 800x600 1024x768 MHG FLASHHoutbewerking, metaalbewerking voor vakman en doe-het-zelver Te verkrijgen: machines, machine, gereedschappen, gereedschap, toestellen ... Handtoestellen: batterijmachines, bat

Champi Fresh

Herenthoutseweg 68 -2222Wiekevorst

Imo

Hermesstraat 2c -1930Nossegem

Wij leveren alles op het gebied van werkvloerinrichten en opslag: ladenkasten, mobiele ladenkasten, vleugeldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten en pc kasten. Ook maatwerk is mogelijk na studie.