U zocht op: bedrijfsfeest

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Fac-totum

Leopoldslei 157 -2930Brasschaat

Spreekwoordelijke ‘duizendpoten’ zijn zeldzaam en waardevol. Fac-totum is zo’n duizendpoot. Eentje die van aanpakken weet. Zowel voor het organiseren van onvergetelijke evenementen, als voor de praktische uitvoering van allerhande bedrijfsprojecten.

Manili

Klaverheide 211 -2930Brasschaat

Een succesvol evenement start met een goede samenwerking. Want wat is er leuker dan je totaal geen zorgen hoeven maken bij de planning en uitwerking van uw feest.

Motel Dennenhof

Bredabaan 940 -2930Brasschaat

Welkom bij Hotel Dennenhof! Boek een arrangement en geniet van de natuur, shop in het bruisende Antwerpen of relax in het badhuis. Onze zalen bieden bovendien volop mogelijkheden voor uw vergadering, seminarie, presentatie of opleiding.

Friet En Co

Max Hermanlei 70 -2930Brasschaat

Reeds 6 jaar komen wij met onze zeer professionele en goed uitgeruste frituurwagen uit Antwerpen bij u thuis of op elke locatie om uw feesten te verzorgen.Verjaardag, communiefeest, lentefeest, trouwfeest / huwelijk, bedrijfsfeest, babyborrel, ...

7211

Lage Kaart 71 -2930Brasschaat

De Roode Leeuw

Bredabaan 262 -2930Brasschaat

Feestzalen, restaurant, brasserie, zakendiner, De Roode Leeuw beschikt over een aantal feestzalen die naar uw wens in te vullen zijn. Frans-Belgische keuken.