U zocht op: bedrijven airco installateurs

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iot Domotica Solutions

Hillaarseik 1 -2500Lier

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Acb Airconditioning

Moestoemaatheide 14 -2260Westerlo

Dé specialist in klimatisatieaan groothandelsprijzen !Airco-Koeling-Ventilatie-WarmtepompenZowel geïntegreerde & designtoestellenals low-budgetoplossingenBegeleiding van voorontwerp tot installatie. Verdeler van Sanyo en Panasonic airco.

Jokri

Haachtsesteenweg 158 -1910Kampenhout

AIRCO / KOELTECHNIEK JOKRI BVBA, te Kampenhout is gespecialiseerd in leveren, plaatsen en dienst naverkoop van: Airconditioning, wijnkoeling, ventilatie, rookafzuiging, koelcellen, diepvriescellen,...

Dupont Airconditioning

Oude Godstraat 26 Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Wij werken enkel met A-LABEL merken zoals SAMSUNG, HITACHI en DAIKIN.Oplossingen op maat voor particulieren, winkels, burelen en KMO`s.Dienst naverkoop Service 7d/7d.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Kitchco

Stationsstraat 216 -3110Rotselaar

Kitchco, onderdeel van de BUMACO-groep.Deskundig advies, ontwerp, plaatsing, onderhoud en opleiding, dit alles met het oog op de creatie van uw professionele horeca- of grootkeuken. Tailor made solutions, met zorg voor energiebesparing

Thielemans Technics

Donkstraat(ram) 5 -2230Herselt

Uw partner in laadpalen, elektriciteit, bedrijfsautomatisatie en airco

Deservis

Lammerdries 3 -2440Geel

Devis Group is één van de grootste HVAC installatiebedrijven in België. Met 280 werknemers, is de groep actief in de industriële, commerciële, particuliere en publieke sector.

Onderneming Tuerlings

Keerbergenbroek 8 -3150Haacht

Industriele drooginstallatie airconditioning installateurs koeling installateurs diepvriezers installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs klimaatregeling installateurs houtdrooginstallaties koeling commercieel installate

Goossens Electro

Magazijnenstraat 16 -2235Hulshout

www.GOOSSENS-ELECTRO.be Intro Skip Intro Ontwerp en ontwikkeling Tatooine Computer Systems B.V.B.A.

E.l.c-s.v.c

Leuvensesteenweg 4 -3390Tielt-winge

ELC-SVC biedt u een ruim assortiment aan elektriciteitsmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, verlichting en zonne-energie.Wij helpen elke klant graag verder: particulieren, zelfplaatsers, installateurs, projectontwikkelaars, handelaars, ..

Sleutelexpress.be

Alfons Dewitstraat 50 -3078Kortenberg

Onze missie is om alle woningen en bedrijven te beveiligen. Er is namelijk niets zo vervelend en shockerend als een inbraak. We willen dit echter niet zomaar doen. We eisen dat dit gebeurt met producten van de beste kwaliteit.