U zocht op: bedrijven distribution

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Abb

Hoge Wei 27 -1930Zaventem

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Wij zijn marktleider op de gebieden energie- en automatiseringstechnologie en helpen nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren..

Bd - Belgische Distributiedienst

Mechelsesteenweg 414 -1930Zaventem

Belgische Distributiedienst is marktleider in de distributie van ongeadresseerd drukwerk (folders, gratis pers, catalogi en stalen). Met een hoofdzetel te Nossegem en een logistiek netwerk van 25 depots bezorgen wij uw drukwerken lokaal en nationaal.

Fleurop Interflora

Hoge Wei 1 -1930Zaventem

Voor elke gelegenheid is er wel een gepast boeket of bloemstuk: opening, productintroductie, jubileum, geboorte, een grote deal die afgesloten werd, enz...

Fichet Security Solutions Belgium

Leuvensesteenweg 555 -1930Zaventem

Dankzij jarenlange ervaring in de beveiligingswereld, heeft Fichet Security Solutions een ongeëvenaarde expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, beveiliging van (bedrijfs)terreinen, toegangscontrole en safes.

B2c Europe (belgium)

Maalbeekweg 17 -1930Zaventem

B2C Europe, uw vertrouwenspartnerB2C Europe is een zelfstandige operator gespecialiseerd in in de organisatie en optimalisatie van internationale post- en pakketverzendingen.

Bwt Belgium

Leuvensesteenweg 633 -1930Zaventem

BWT Belgium is een onderdeel van de BWT-groep, die Europese marktleider is op het vlak van waterbehandeling. BWT, dat zich op een jarenlange ervaring kan beroepen, biedt bedrijven, overheidsdiensten en particulieren een brede waaier van producten en

Way2events

Leuvensesteenweg 510 -1930Zaventem

Way2events is een trendzettend organisatiebureau op het gebied van relatiemarketing. In de vorm van businessarrangementen bieden wij u de mogelijkheid om samen met uw zakenrelaties of personeel een bezoek te brengen aan alle sport

Carl Zeiss Services

Ikaroslaan 49 -1930Zaventem

ZEISS levert al ruim 160 jaar een bijdrage aan technologische vooruitgang – met oplossingen voor de halfgeleider-, auto- en werktuigbouwkundige industrie, biomedisch onderzoek en medische technologie.