U zocht op: bedrijven distribution

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Cona

Klipsenstraat 26 -9160Lokeren

Cona is een bouwonderneming in Oost-Vlaanderen. In opdracht van de bekende nutsmaatschappijen verzorgen wij de aanleg van gas- elektriciteits- en waterleidingen.

G-build

Kaarderslaan 11 B -9160Lokeren

Sinds mei 2010 is G-build gestaag gegroeid tot een algemene bouwonderneming die zowel kleine als grootschalige opdrachten aankan.

Bac

Stokkelaar 3 -9160Lokeren

De firma Partenze is opgericht in januari 2009 met als doel zich te specialiseren in de verhuur van allerlei type tenten en het bijhorende feestmateriaal.

Trafiroad

Nieuwe Dreef 17 -9160Lokeren

Meer dan 40 jaar ervaring doen dienst als een echte toegevoegde waarde voor onze klanten als totaalleverancier inzake wegmarkeringen, wegsignalisatie, bouw- en verkeerstechnieken.

Dsk Piping

Lammeken 31 -9160Lokeren

DSK Piping te Lokeren is uw specialist in gestuurde boringen, zowel parabolisch als gravitair.Ikzelf heb me toegelegd op kleine projecten voor het oplossen van problemen van bedrijven

Vl Bouw Team

Rechtstraat 266 -9160Lokeren

Alfa Technical Installations

Spieveldstraat 51 -9160Lokeren

Alfa Technical Installations is een ervaren engineering en installatiebedrijf voor technische installaties op de professionele en industriële markt. Van airco tot verwarming, ventilatie, klimaatregeling, koeling, brandbeveiliging, sanitair en piping.

Influoos

Zelestraat 211 -9160Lokeren

Noppe Slaapcultuur

Gentse Steenweg 9 -9160Lokeren

Startpagina Noppe Slaapcultuur is uw slaapspecialist met een verleden (al sinds 1971!) en een toekomst! Een echt familiebedrijf, met de service en klantgerichtheid die daarbij horen! Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, betrouwba