U zocht op: bedrijven distribution

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Intercommunale Vereniging Voor Energieleveringen In Midden-vlaanderen

Franz Courtensstraat (den) 11 -9200Dendermonde

Intergem beheert, bouwt en onderhoudt voor 23 gemeenten het distributienet voor elektriciteit en aardgas en vervoert op vraag van de leveranciers de energie tot bij de distributienetgebruikers die op het net zijn aangesloten.

Meridiaan

Kleinzand 74 -9200Dendermonde

Zowel voor particulieren als bedrijven regelen wij al uw persoonlijk en zakelijk transport.

Publi-tee

Fortstraat (stg) 108 -9200Dendermonde

PUBLI-TEE, bvba is een jong en dynamisch bedrijf dat opgericht werd in 2002. Wij hebben vooraf vooral pionierswerk gedaan om de behoeften, vragen en problemen op de markt, met betrekking tot promotietextiel te onderzoeken.

Obo Bettermann Belgium

Wissenstraat 2 -9200Dendermonde

Perfecte oplossingen voor alle domeinen van de elektro-installatietechniek. Dit realiseert de ondernemingsgroep BETTERMANN met een assortiment dat ongeveer 30.000 producten omvat en met meer dan 2.000 medewerkers over de hele wereld.

Quality Lift

Bosstraat (oud) 47 -9200Dendermonde

Quality Lift specialiseert zich al jarenlang in herstellingen aan bestaande liften. Hebt u een lift in uw bedrijfsgebouw of appartementsgebouw en hapert er wat? Dan zorgen wij voor een snelle en doelgerichte interventie,

Grovam

Fabriekstraat 41 -9200Baasrode

Afbraakwerken, betonwerken, bodemsaneringen, funderingen, grondwerken, nivelleringen, rioleringswerken, aanleg van parkings, aanleg van opritten, graven van grachten, aanleg van vijvers, transport voor derden.