U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Domotric

Diestsesteenweg 139 -3210Linden

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog ...

Intrinsic Consulting

Houwaartstraat(lin) 58 -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe

Staatsbaan 4e -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie.

Bouwbedrijf Sempels

Terkeyen(lub) 3 -3210Lubbeek

Bouwbedrijf Sempels - geleid door Geert Sempels - bestaat inmiddels sinds vier generaties. U kan bij ons terecht voor zowel particuliere woningbouw, villa- en appartementsbouw alsook projectontwikkeling, ruwbouw winddicht, sleutelklare woningen.

Accu-r8

Gellenberg 80a -3210Lubbeek

Als ervaren installatiepartner en technisch adviseur ondersteunen en begeleiden wij bedrijven in hun transitie naar de vergroening van het wagenpark. Wij plaatsen laadpalen op bedrijfsparkings en bik werknemers thuis.

Thesaurus

Eekhoornlaan(lin) 13 -3210Lubbeek

Thesaurus NV SA Thesaurus is een dienstenbedrijf gespecialiseerd in de ondersteuning op hoog niveau aan instellingen en grote- en middelgrote bedrijven op het gebied van commerciële- en kontrakt-onderhandelingen, managementovergang alsmede vertegenwo

Firma De Cock

Ambachtenstraat(lub) 14 -3210Lubbeek

Mitsubishi Concessie Garage De Cock; met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een correcte service en advies, aantrekkelijke prijzen voor nieuwe en tweedehandsvoertuigen.

Vp Consulting

Pijpenveldstraat(lub) 9 -3210Lubbeek

VP Consulting is een dynamisch en professioneel dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in alle facetten van Credit Management.

V & V

Staatsbaan(lub) 324 -3210Lubbeek

Recepties, buffetten, diners, ontbijten, lunches voor bedrijven en particulieren. Feestorganisatie. Catering à la carte ! 't Culinair Atelier - Service & Kwaliteit zijn onze passies!

Flowth

Heideken 12 -3210Lubbeek

High performance & playful drive FLOWTH begeleidt jou, je team en je bedrijf in jullie effectievere en efficiëntere werking en samenwerking. Business & organisatie architectuur

Elgon

Lindestraat(lin) 37 -3210Lubbeek

André Celis Tankstations

Staatsbaan(lub) 119 -3210Lubbeek

Asoil Tankstations Levert u kwaliteitsbrandstoffen aan zeer competitieve prijzen.Asoil is een op-en-top Belgische firma die al meer dan 10 jaar bestaat.

Mapa

Ambachtenstraat(lub) 5 -3210Lubbeek

Pifu : Pine Furniture - Belgian Quality and Design

Sensgroup

Sint-gertrudendries(lub) 2 -3210Lubbeek

Andre Celis

Staatsbaan(lub) 119 -3210Lubbeek

Reeds meer dan 60 jaar verzorgen wij een ruim aanbod aan bouwmaterialen. Een ruime voorraad, meer dan 30 vrachtwagens en opgeleide medewerkers zijn onze troeven.

Zandgroeven Roelants

Aardebrug(lub) 28 -3210Lubbeek

Wij zijn gespecialiseerd in alle afbraak- en grondwerken. Ook voor het recycleren van bouwafval, zandopvullingen en het aanleggen van paardenpistes zijn wij de geschikte partner. Wij zijn ook sterk in containerverhuur.