U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Safety Science

Schaarbeekstraat 20 -9120Beveren-waas

Safety Science helpt je de veiligheid op je bedrijfsterrein te verbeteren. Veilig werken is de grootste prioriteit van een bedrijf . We helpen je met onze kennis en advies om de noden en behoeften op gebied van veiligheid in te vullen.

N E N S Power

Schaarbeekstraat 23 -9120Melsele

Stroomgroepen verhuur is al 35 jaar onze specialiteit. Dat verhuuraanbod werd verder uitgebreid met generator- en elektrische toebehoren en een selectie aan courant benodigd werfmateriaal zodat we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden.

De Block

Schaarbeekstraat(mel) 15 -9120Beveren

Confortalbe budget coach lines to Poland of EUROTRANS. Here you can place online booking for trip with Eurotrans. EUROTRANS - europejskie linie autokarowe - European coach lines

Verhoeven Dust Control

Vogelkerslaan 47 -9120Melsele

Verhoeven Dust Control levert en installeert ontstoffingsinstallaties en toebehoren voor de industriële sector. VDC helpt u met uw filters, cyclonen, ventilatoren, schoorstenen en emissie-monitoring.

Drukkerij Wilda

Pareinpark(bev) 22 -9120Beveren

Drukkerij Wilda levert al jaren kwaliteitsvol drukwerk aan een zo scherp mogelijke prijs. De wensen van de klant staan bij ons centraal, daarom begeleiden wij u met de keuze van het ideale drukwerk voor uw onderneming, vereniging of privé aangelegenh

Carrosserie Veko

Nieuwlandstraat(mel) 22 -9120Beveren

Serkon

Nieuwe Baan 44 -9120Vrasene

Zij staan dan ook garant voor de betere dienstverlening en kwaliteit, maken gebruik van de nieuwste schoonmaakprodukten passen het goede van vroeger en het beste van nu toe.Serkon staat voor Service & Kontrole.

Industrial Automotive Services

Nieuwlandstraat 6c -9120Melsele

Automotive Services (IAS).Als officieel verdeler van het Eurol gamma voor België en Luxemburg kunnen wij u een uitgebreid gamma aanbieden van oliën, vetten, winterproducten en toebehoren.

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

R-cotec

Slekkenstraat 4 -9120Beveren-waas

Voor installatie van een airco vraagt u best advies aan een erkend installateur.Bij R-cotec bent u aan het juiste adres. Sinds de oprichting in 1991 is ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector.

Exposervice

August De Boeckstraat(bev) 25 -9120Beveren

Zwijgershoek 2 9100 Sint Niklaas België t: 0032(0)70 220 110 f: 0032(0)3 766 43 90 e: info@exposervice.be www.exposervice.be Officieel agent voor diverse internationale vakbeurzen HomeWie zijn weBeurzenOnze serviceContacteer onsNuttige links Ma/Lu/M

Bouwonderneming Vevabo

Schaarbeekstraat 40 -9120Vrasene

Aannemersbedrijf VEVABO is een aannemingsbedrijf uit Melsele dat bouwwerkzaamheden verricht in de nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en klein onderhoud, zowel in de woning- als utiliteitsbouw.

Vevabo

Schaarbeekstraat 40 B -9120Beveren-waas

Vevabo is een aannemersbedrijf in Beveren-Waas waar u terecht kan voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. Een van onze troeven is het bouwen en verbouwen op kleine lokaties met een minimale overlast voor omwonenden.

Antwerp Shipping And Forwarding Company

Schaarbeekstraat(mel) 20 -9120Beveren

Het bedrijf ontwikkelde zich snel om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden op het gebied van transport en logistiek. Ons bedrijf is een expeditie bedrijf, met sterke internationale verbindingen voor export, import en distributie.

Zinobis

Sint-ignatiusstraat(kal) 24 -9120Beveren

Zinobis, een realistische project aanpak gefundeerd op een stevige logistieke en IT praktijkervaring

Filip Goossens

Boekweithofstraat(hsd) 20 -9120Beveren

Publiciteit Studio Robert

Slekkenstraat(mel) 8 -9120Beveren

Wil jij op een professionele manier meer mensen bereiken waar je ook bent? Laat je bedrijfsvoertuigen opvallen met reclame belettering.

Raap-invest

Vesten(bev) 90 -9120Beveren

BUGA Autobedrijven - Hoofdverdeler - Antwerpen - Kempen - dealer merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Opel, Chevrolet, Cadillac, Corvette, Hummer, Scania, tweedehands - personenwagens, lichte vracht, bedrijfswagens en vrachtwagens, verkoop nieuw, occasie

De Coninck & Zoon

Spoorweglaan 176 -9120Melsele

Plaatsing van ramen en deuren.in kwalitatief pvc en aluminium.

Bilici Bouwonderneming

Gaverlandstraat(mel) 150 -9120Beveren

Algemene Ondernemingen Alplant

Ciamberlanidreef(bev) 19 -9120Beveren

Onze specialisatie omvat, het aanleggen en onderhouden van industrieel groen, parken en tuinen en openbaar groen alsook winterdienst en alternatieve onkruidbestrijding/veegwerken. Deze kan U gedetailleerd terug vinden op deze site.

Sichelschmidt

I.z. Doornpark 21 -9120Beveren-waas

Een gevestigde naam en toonaangevend producent van reachtrucks, stapelaars, heftrucks en pallettrucks. Sichelschmidt ontwikkelt en fabriceert absolute top-kwaliteit. Sichelschmidt levert een volledig gamma conventionele

Ondernemingen Seghers - Setisol

Leurshoek(bev) 95 -9120Beveren

Een tevreden klant is goud waard. Daarom is Seghers Setisol elke dag in de weer voor particulieren en aannemers, voor groot en klein. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, ons werk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen.

Firma P. En H. De Boes

Doornpark(bev) 100 -9120Beveren

In 1967 wordt met de productie van kunststofvoorwerpen begonnen, zoals bijvoorbeeld emmers.Op 24 september 1969 wordt de firma omgevormd tot BVBA.Op 01 april 1981 wordt Hector De Boes, zoon van Prosper De Boes, statutair zaakvoerder van

Dishwash

Nieuwlandstraat 2a -9120Beveren-waas

Dishwash is een bedrijf uit het Waasland met een uniek concept: de vuile afwas ophalen en vervolgens kraaknet terugbrengen. Het is d? oplossing voor de enorme stapel vaat in restaurants, cateringbedrijven, ziekenhuizen en zorgcentra.

Leo Van Der Heyden

Jan Bekenshoek(mel) 22 -9120Beveren

Veilingen Leo Van der Heyden leo van der heyden,faillissement,verkoop,veiling,openbare verkoop,onderhandse verkoop,particuliere verkoop,overname handelsfonds,schatting,deurwaarder,tweedehands,taxatie,liquidatie,veilingmeester

De Bock Dirk

Doornpark(bev) 9 -9120Beveren

Ons bouwbedrijf is een bedrijf dat kwaliteit hoog in de vaandel heeft. Wij zijn in staat om dankzij de kwaliteit van onze medewerkers een hoogwaardig product voor onze klanten te realiseren .

Bistro Arno

Vesten(bev) 9 -9120Beveren

Zin in een lekker etentje met vrienden of familie? Geen zin om te koken na een lange werkdag.Stuk voor stuk goede redenen om de voeten onder tafel te steken bij Arno!!

Gefelicitaart

Kerkplein 18 -9120Melsele

Wij maken gebak met bedrijfslogo , product presentatie deze worden over gans belgie beleverdtracteren, feliciteren, motiveren,

Hector Van Moer En Zonen

Nieuwlandstraat(mel) 14 -9120Beveren

Hector Van Moer & Zonen is een dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

Autoglas Kurt

Pareinpark 63 -9120Melsele

Wij zijn een jong bedrijf, gespecialiseerd in het plaatsen en het herstellen voor alle auto- en vrachtwagenruiten.

Maatschappij Voor Het Haven- Grond- En Industrialisatiebeleid Van Het Linkerscheldeoevergebied

Sint-paulusplein(kal) 27 -9120Beveren

Openbaar bestuur met deelname van Havenbedrijf Antwerpen, Wase gemeenten, Vlaams Gewest voor de ontwikkeling van de Waaslandhaven

Milcobel

Fabriekstraat(kal) 141 -9120Beveren

Milcobel is een coöperatie die de melk van om en bij de 2000 melkveebedrijven ophaalt, verwerkt en commercialiseert.

De Ben Vervoer

Zandstraat(hsd) 71 -9120Beveren

Ons bedrijf is gespecialiseerd in vervoer, kraanwerk en lossen van schepen.

Advocatenkantoor Tom Goossens

Gerard Van Gervenstraat 1 -9120Beveren-waas

Wij hebben bijzondere ervaring en deskundigheid in: familierecht, echtscheidingsrecht, familiaal vermogensrecht, strafrecht, huurreht, verkeersrecht, erfenissen en nalatenschappen. Ook bedrijven zijn klant aan huis door onze jarenlange...

Betoware

Pareinpark(bev) 24 -9120Beveren

Zo veel meer dan software ontwikkeling. Wij verbinden elk aspect van uw bedrijf aan elkaar en laten ze samen werken voor u.

Bebronna

Hennenneststraat 12 -9120Vrasene

Voor evenementen biedt Bebronna verschillende multifunctionele salonruimtes die geschikt zijn voor huwelijksfeesten, babyborrels, seminaries, bedrijfsvieringen, recepties...

Rafioli

Schaarbeekstraat(mel) 34 -9120Beveren

Glazz Interiors, uw maatwerkspecialist omtrent interieurglas. Glazz is een bedrijf dat sterk gelooft in het strakke, innoverende en tijdloze design van glazen interieurtoepassingen.

Pintens

Gasdam(bev) 15 -9120Beveren

Pintens bvba is een firma gespecialiseerd in chape, met allerlei isolatie. Wij herstellen ook betonvloeren (egaliseren) en wij zijn in het bezit van onze eigen merknaam `Egasol'.

Milcobel

Fabriekstraat(kal) 141 -9120Beveren

Milcobel is de belangrijkste Belgische zuivelcoöperatie die de melk van 2.400 melkveebedrijven ophaalt en verwerkt tot kwaliteitsvolle zuivelproducten zoals melkpoeder, kazen, roomijs, boter, room en melkdranken.

Van Geystelen Eurotherm

Gasdam(bev) 10 -9120Beveren

Van Geystelen produceert ramen en deuren van de hoogste Belgische kwaliteit, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Az Technics

Vesten 45 -9120Melsele

Het werkterrein van de firma strekt zich uit van industriele bordenbouw ,hoogspanning, datanetwerken tot algemene elektriciteitswerken zowel voor de priv? als professionelen.

Sanitair Van Buynder

Windmolenstraat 38 -9120Vrasene

Sanitair Van Buynder BVBA is een onafhankelijk installatiebedrijf, dat een sterk klantgerichte werkwijze heeft ontwikkeld. Een greep uit onze diensten:welnesswaterleidingen en rioleringsanitair en aardgasdakwerkencentrale verwarmingenz

G.t. Servicepack

Gentseweg 309 -9120Beveren-waas

G.T. Servicepack is sinds 1990 als handelsbedrijf actief in het verkopen van verpakkingsgoederen. Onze specialiteit is het personaliseren van onze produkten voor de klant. De laatste 15 jaar zijn er stelselmatig, meestal op vraag van de klant,

Transport M. Janssens

Nieuwlandstraat(mel) 16 -9120Beveren

Transport M. Janssens is een familiebedrijf dat reeds toe is aan zijn 4e generatie. Daardoor hebben wij een ruime ervaring kunnen opbouwen in het nationaal en internationaal transport.

Autocars Gorsele

Beverse Dijk(kal) 40 -9120Beveren

Autocars Grosele HOME Contact Autocars Gorselé Bvba Taxi en minibussen voor bedrijven Melseledijk 2 bus 1 9120 Kallo Tel: 03/570 90 40 (4 lijnen) Fax: 03/570 90 45 e-mail: info@gorsele.com autocars.gorsele@skynet.be Vergunning C4338 Design Bino

Heyrman - De Roeck

Doornpark(bev) 120 -9120Beveren

Sedert meer dan 60 jaar is één van de hoofdactiviteiten van ons bedrijf het plaatsen van talud en oeverversterkingen, zowel voor de openbare als privésector. Mede door onze eigen import van schanskorven en hardhout kunnen wij deze werken uitvoeren aa

Gps - Creapins

Pareinpark(bev) 23 -9120Beveren

Als exclusief invoerder, fabrikant bieden wij u een assortiment van luxueuze, op maat vervaardigde promotieartikelen.Dit omhelst sleutelhangers, pins, halshangertjes, briefopeners, dasspelden, . in alle gewenste vormen en afmetingen.

Bouwbedrijf Floré

Schaarbeekstraat(mel) 21 -9120Beveren

Renovatiewerken en complexe verbouwingen in publieke en private sector.Totaalprojecten in de rehabilitatie van sociale woningen, rusthuizen, ziekenhuizen en scholen.

De Ryck

Dijkstraat(mel) 63 -9120Beveren

Elk produkt vraagt een aangepast koelsysteem, elk bedrijf een systeem op maat.Voor U betekent samenwerken met Koeltechmiek De Rijck voor alles de zekerheid van een perfecte technische begeleiding.

Stoop-van De Putte

Gentseweg(bev) 309 -9120Beveren

UW Valvoline Hoofdverdeler van C&I in België en groothandel in Tectyl, oliën en vetten ! Onze firma Stoop-Van de Putte kiest voor merken met jarenlange ervaring zoals VALVOLINE, FUCHS en Q8.

Baert-beck Stukadoorbedrijf

Lindenlaan(bev) 76 -9120Beveren

Baert - Beck stukadoorbedrijf, kortweg BB STUK, is sinds drie generaties werkzaam als gespecialiseerd plafoneerder, stukadoor

Eses Consulting

Gentseweg(bev) 309 -9120Beveren

Velusta

Pauwstraat(mel) 36 -9120Beveren

Brabo Wines

Gerard Van Gervenstraat(bev) 19a -9120Beveren

index www.dogs.be Binnenkort terug online met een compleet vernieuwde website !!

Foto Passe Partout

Polderdreef(bev) 48 -9120Beveren

R & D Advies

Gerard Van Gervenstraat(bev) 19a -9120Beveren

Beverrent

Kasteeldreef(bev) 88 -9120Beveren

Machineonderdelen op maat aannemers betonboringen werktuigen professioneel verhuur kranen heftoestellen bouwmachines verhuur machines professioneel verhuur gewapend beton boren gewapend beton zagen kranen hydraulisch kranen mobiel hydraulisch kranen opb

Timeshifters

Klapperstraat(bev) 61 -9120Beveren

Rouwcentrum Blemberg

Mosselbank(vra) 23 -9120Beveren

Rouwcentrum Blemberg Welkom Begrafenissen & Crematies Rouwcentrum & Aula Koffietafels Formaliteiten Rouwdrukwerk Rouwberichten - deelneming Grafmonumenten & toebehoren Vergaderruimte Corona uitvaartverzekering - Voorafregeling Contact Welkom Rouwcent

Moonchild Tattoo’s

Spoorweglaan(mel) 11 -9120Beveren

Triangle Investments

Kruisdijklaan(kal) 6 -9120Beveren

A ABM -- THE SITE FOR COLLECTORS OF ANCIENT COINS AND NUMISMATICS BOOKS! A.ABM ENTER To view this site, a resolution of 1024x768 and the use of IE 4.0 or higher is recommended Address: Postbus 73 - 2180 Ekeren 1 - Belgium Tel / Fax: + 32 3 605.51.42

Beverrent Diamanttechnieken

Doornpark(bev) 10 -9120Beveren

Beverrent Diamanttechnieken heeft voor elk werk de gepaste oplossing.

Nove Consulting

Vuurdoornstraat(mel) 9 -9120Beveren

Bio-gas Boeye

Perstraat(hsd) 127 -9120Beveren

Vanas Engineering

Zwaluwbeek 3 -9120Melsele

Als specialist in magazijninrichting biedt Vanas Engineering diverse types rekken, semi-automatische opslagsystemen als verticale liftmachines of paternosterkasten, vending machines, software en logistieke software.

Belgium Technical Support

Albert Panisstraat 89 -9120Beveren-waas

BTS Food is een uitzendkantoor gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren en gediplomeerd personeel voor de beenhouwerij. We zijn als enige gespecialiseerd in dit vakgebied en reeds meer dan 10 jaar actief.

Advanced Classics

Doornpark 62a -9120Beveren

Wij doen er alles aan om uw Young- of Oldtimer op de weg te houden, zodat u verder kan genieten van uw droomwagen.Dit kan gaan van onderhoud, reparatie of door het elektrisch ombouwen van uw klassieker.Onze garage werkt op afs

Tip Top

Parmastraat(mel) 62 -9120Beveren