U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aucxis

Zavelstraat(ste) 40 -9190Stekene

RFID (Radio Frequency IDentification) is een technologie die gebruik maakt van een radiosignaal voor de identificatie en tracking en tracing van objecten, dieren of personen.

Vdc Workwear

Koestraat 11a -9190Kemzeke

VDC Workwear is al geruime tijd een gevestigde waarde op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals o.a bedrijfskleding, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen en gerelateerde toebehoren.

Algemene Bouwonderneming Herweyers

Zavelstraat(ste) 34 -9190Stekene

Algemene bouwonderneming Herweyers NV Algemene Bouwonderneming Herweyers NV Bouwonderneming, herweyers, herweyers nv, bouwen, renovatie, appartementen

Bloco

Voorhout(ste) 73 -9190Stekene

Bloco ontwerpt interieurs voor woningen, winkels en bedrijven.

Lingua Franca

Bergstraat(ste) 14 -9190Stekene

Lingua Franca Consulting focust op het correct en effectief uitvoeren van uw strategische opties. Lingua Franca verbetert de effectiviteit van uw organisatie door het toepassen van informatie -en communicatietechnologie (ICT).

Bouwonderneming Mannens

Oost-eindeken(ste) 33d -9190Stekene

Vooral voor nieuwbouw, maar in tweede instantie ook voor verbouwingswerken, kunt u bij Mannens terecht. (Wij voeren ook werken uit in Nederland)

Cleys Interieurinrichting

Bettestraat (ste) 2 -9190Stekene

Vandaag is Cleys Interieurinrichting een toonaangevende onderneming in zijn sector. Zowel particuliere als bedrijvenklanten kunnen bij Cleys terecht voor een project op maat.

Multi Stone

Nieuwstraat(ste) 113 -9190Stekene

Multi stone NV natuursteenbedrijf Tel 03779 53 11 Zaakvoerder E. Reyns & V. Vlassenroot Multistone NV Multi stone NV, multistone, natuursteenbedrijf, natuursteen, stekene

Mariman Dak & Wand

Hamerstraat(ste) 79a -9190Stekene

Mariman Dakwerken voert al uw dak-en wandprojecten met uiterste precisie en stielkennis uit. Onze firma is in 2005 gestart als een eenmansbedrijf, onder de naam Nicolaas Mariman.

Autobedrijf Diericx

Bettestraat (ste) 3 -9190Stekene

CITROA<N Belgique Luxembourg prAcsente ses vAchicules neufs, et d'occasion, accessoires automobile et contrats de service. CITROA<N BelgiA« en Luxemburg stelt u zijn nieuwe wagens, zijn tweedehandswagens, zijn accessoires, zijn waarborgverlengingen v

Van Hoye Kantoor

Dorpsstraat 19 -9190Stekene

Van Hoye Kantoor is gespecialiseerd in kantoorbenodigdheden, stempels en gravures, geschenken, wenskaarten, telefonie en fotografie, copy en print. Wij zijn gericht naar zowel particulieren als naar bedrijven.

Garage Dias & Zonen

Bettestraat (ste) 6 -9190Stekene

Brandweervoertuigen DIAS & Zonen N.V. is een modern en een gespecialiseerd bedrijf inhulpverleningsvoertuigen

Bocaro

Koewacht(ste) 2 -9190Stekene

Het Verschil Het Verschil - Lunchrestaurant Het Verschil

Demostruct

Oost-eindeken(ste) 27 -9190Stekene

Feesten aannemers zalen verhuur congressen organisatie seminaries in aula seminaries organisatie bedrijfsfeesten feest architect feesten coordinatie banketten organisatie recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen personeelsfeesten auditor

Woodstyle

Oude Straat(ste) 25 -9190Stekene

G-teek

Polken(ste) 66 -9190Stekene

G-Teek voorziet alles voor uw bedrijfswagen. Wij produceren op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen voor elk type voertuig, vervaardigd uit sterk en duurzaam aluminium.

Posi-tief

Hoekstraat(kem) 12 -9190Stekene

Constructie De Block

Prinsenstraat 34b -9190Stekene

Constructie De Block is gespecialiseerd in alle inox- en staalwerken.U kan bij ons dan ook terecht voor o.a. trappen, leuningen, staalconstructies, las- en montagewerk op de werf alsook knip- en plooiwerk, onder hoek boren in

Caravan En Motorhomecenter De Block

Bettestraat 33 -9190Stekene

Aan de hand van deze webwinkel willen wij u graag een handje helpen in uw zoektocht naar de perfecte caravantent.In het ruime aanbod van tenten is het niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken.

Vebrent

Zavelstraat 7 -9190Stekene

Opticom It

Hellestraat(ste) 104 -9190Stekene

Ddd Technics

Bettestraat (ste) 25 -9190Stekene

DDD Technics is de enige officiële dealer van Hänel in België, ten gevolge daarvan zijn wij ook de enige firma die de door Hänel verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring volgens de Europese veiligheidsnorm NEN EN 15095 kan uitvoeren.

S-networks

Zeshoekstraat 77 -9190Stekene

Je IT toe vertrouwen. Dat doe je liefst bij een ervaren en gedegen partner. Op S-Networks Professional Services kun je rekenen.We zorgen voor continuïteit en veiligheid van je ICT-infrastructuur.

A.b. En D.

Koestraat(kem) 7 -9190Stekene