U zocht op: bedrijven loods huren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G & P

Oudeleeuwenrui 7-11 -2000Antwerpen

Vastgoed voor particulieren vastgoed voor bedrijven magazijngebouwen verhuur verkoop baanwinkels verhuur verkoop onroerende goederen voor bedrijven studios verhuur verkoop vakantieverblijven woningbureaus appartementen verhuur verkoop bedrijfsru

Agro - Inve

Kieldrechtsebaan(ver) 51 -9130Beveren

Loodsen, units en kantoren voor starters en multi-site bedrijven in KMO-zone te Verrebroek (Bedrijvencentrum De Bock). Studio's voor studenten in Antwerpen (De Hamerkens) en Gent (Iepenburg).

Marine And Industrial Cleaning Services - Algemene Onderneming

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor "Marine and Industrial CleaningServices" en is reeds 30 jaar actief op het gebied van industriëlereinigingswerkzaamheden in de maritieme, industrie- engrootwarenhuizensector. Dit conform milieu- en VCA**-voorschriften.

Interlamp

Nachtegalendreef 7 -2980Zoersel

Meer dan 2000 m2 toonzaal met verlichting voor elk interieur. Modern, design, klassiek, etc. Elke smaak komt bij ons aanbod. Interlamp biedt u een ruime keuze uit zowel binnen- als buitenverlichting. Loop eens langs in onze vernieuwde toonzaal.

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels En Zonen

De Heuvels 24 -2930Brasschaat

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels en Zonen bvba is een aannemersbedrijf dat u kan ondersteunen met jarenlange ervaring en kwaliteit.

Van Nieuwenhuyse Grondwerken

Schoonaardestraat 9 -2880Bornem

Van Nieuwenhuyse Grondwerken" is een familiebedrijf dat kan rekenen op reeds vele jaren ervaring. De passie, kennis en kunde voor het vak is namelijk van vader op zoon doorgegeven. Er kan met recht gezegd worden dat een hobby uitgegroeid is tot ...