U zocht op: bedrijven ruwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Der Gucht Bouw

Eurolaan 3 -9140Temse

Bij Bouw.Punt Van der Gucht in Temse (Oost-Vlaanderen) kunt u terecht voor alle bouwmaterialen, tegels, container- en silovervoer, dakbedekkingsmaterialen, gevelstenen, en gevelbekleding.

Omniworx

Populierenlaan 49 -2630Aartselaar

Omniworx is een algemene bouwfirma uit Aartselaar die al uw bouwprojecten en renovatiewerken tot een goed einde brengt. U kan bij ons terecht voor uw volgende renovatie, oprijlaan of reparatie aan het huis. Wij bieden u een professionele service.

Frisomat Industriebouw

Stokerijstraat 79 -2110Wijnegem

Frisomat ontwerpt, ontwikkelt, produceert en bouwt innovatieve industriële gebouwen vervaardigd uit koudgewalst, gegalvaniseerd staal. Reeds 30 jaar ervaring en meer dan 20.000 referenties wereldwijd.

Bouwbedrijf J. Valckenborgh

Starrenhoflaan 5 -2950Kapellen

Vandaag kunt u beroep doen op Bouwbedrijf J. Valckenborgh voor ieder aspect van uw bouwproject: van advies tot ruwbouw, voor binnenschrijnwerk op maat en voor zowel nieuwbouw als restauratie en renovatie van onderneming, winkel of woonst.

Bouwonderneming Janssens

Leuvensebaan 43 -2580Putte

Janssens Bouwonderneming staat voor een op-en-top familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de bouwsector.

Aprodec Bouwonderneming

Della Faillelaan 61 A -2020Antwerpen

Aprodec - Bouwonderneming en Projectontwikkeling Klik op het logo om verder te gaan ...

Algemeen Bouwbedrijf M. Govaerts

Churchilllaan 334 -2900Schoten

govaerts, bouwbedrijf, bouwbedrijf govaerts, bouw, bedrijf, bouwsector, schrijnwerkersbedrijf, huizen, villa, appartement, appartementen, renovatie, renovaties, ramen, deur, deuren, nieuwbouw, bouwen, nieuwbouwappartementen, ééngezinswoningen, renova

Van Nieuwenhuyse Grondwerken

Schoonaardestraat 9 -2880Bornem

Van Nieuwenhuyse Grondwerken" is een familiebedrijf dat kan rekenen op reeds vele jaren ervaring. De passie, kennis en kunde voor het vak is namelijk van vader op zoon doorgegeven. Er kan met recht gezegd worden dat een hobby uitgegroeid is tot ...

Bouwonderneming Koen Van Dessel

Heistsebaan(ite) 19 -2222Heist-op-den-berg

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels En Zonen

De Heuvels 24 -2930Brasschaat

Algemene Bouwonderneming J. Vleugels en Zonen bvba is een aannemersbedrijf dat u kan ondersteunen met jarenlange ervaring en kwaliteit.