U zocht op: bedrijven ruwbouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Ondernemingen DŽeer

Baenslandstraat 16 -9100Sint-niklaas

D´ Eer in Sint-Niklaas is een bouwbedrijf gespecialiseerd in verscheidene segmenten:villabouw, appartementen, handelsbouw, utiliteitsbouw, industriebouw ... .

Algemene Bouwwerken Van Hove

Smisstraat 34 -9100Sint-niklaas

In samenspraak met u en eventueel met uw architect voeren wij alle ruwbouwwerken uit bij de bouw van uw woning. Zowel villa`s als halfopen bebouwingen in alle stijlen.Als zelfwerkend patroon ben ik steeds aanwezig bij de uit te voeren werken, ...

Vmg - De Cock Werkhuizen En Logistiek

Industriepark-west 55 -9100Sint-niklaas

VMG-De Cock beschikt over een staf van deskundig opgeleide kaderleden en vakmensen waardoor het bedrijf zich probleemloos profileert in de industrie-, utiliteits- en kantoorbouw, alsmede in de steeds groeiende renovatiemarkt.

Integrated Systems

De Gravestraat 17 -9100Nieuwkerken-waas

Integrated Systems bvba is een dynamische installatiefirma gespecialiseerd in het aanbieden van het "totaalconcept", refererend naar binnenhuistechnieken werken op alternatieve alsook traditionele energievoorzieningen.

Solar

Anthonis De Jonghestraat 6 -9100Sint-niklaas

BetonherstellingVloeren (Marmeren & natuurstenen) - Onderh. & Herst.WaterdichtingswerkenOntsmettingsbedrijvenGevelreiniging & -onderhoud

Bouwconcepten Chris Cleys

Anthonis De Jonghestraat 34 -9100Sint-niklaas

voor herstellingswerken, gevelisolatiewerken en dakisolatiewerken

Viento

Kuildamstraat 55 -9100Sint-niklaas

VIENTO is een jong en enthousiast bedrijf dat zich toelegt op de installatie van balansventilatie met warmterecuperatie. Wij bieden onze klanten graag een ventilatiesysteem van hoogwaardige kwaliteit en zorgen zo mee voor een gezond binnenklimaat.

Rednesd

Passtraat 416 -9100Sint-niklaas

Aannemingen Hofman

Kokkelbeekstraat 52 -9100Sint-niklaas

Wij zijn momenteel bezig met bouwcoördinatie, laag-energie-passief, nieuwbouw-renovatie, bio-ecologische houtskeletbouw, buitenschrijnwerk hout en hout/alu.