U zocht op: beton voor bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


J. Janssens En Zonen

Heihoefke 1 -2960Brecht

Bouwmaterialen en stortklaar beton voor aannemers, particulieren en doe-het-zelvers. Janssens Bouwmaterialen & Betoncentrale janssens botencentrale bouwmaterialen bouwen bakstenen dakpannen vloeren tegels klinkers betonblokken welfsels rioolbuizen b

Db Horses

Overbroekstraat 25c -2960Brecht

De Kerkhoeve beschikt over een gediplomeerde, kundige en zeer bedreven instructeur, Toby Horsting. Toby besteedt veel aandacht aan de basis van dressuur rijden en werkt vanuit deze basis verder. Tevens begeleidt hij diverse ruiters in de ...

Aloca

Ondernemerslaan 10 -2960Brecht

Wij zijn gespecialiseerd in diverse burgerlijke bouwkundige werken, vijzelen van opslagtanks, aanbrengen of renoveren van nieuwe tankfundaties, en zijn voornamelijk actief in de chemische en petrochemische sector.

Wevo

Abdijlaan 4c -2960Brecht

Allerhande bestratingwerken Wevo wevo,brecht,klinkers,aannemer,tuin,parking,terras,opritten,verharding,bestrating,tuinaanleg,beton,dolomiet,natuursteen,graafwerk,riolering,sierbestrating,dal,ballonnen,snoep,cadeau,geschenk,verassing,valentijn,plush,w

Jansimmo

Heihoefke 1 -2960Brecht

Bouwmaterialen en stortklaar beton voor aannemers, particulieren en doe-het-zelvers. Janssens Bouwmaterialen & Betoncentrale janssens botencentrale bouwmaterialen bouwen bakstenen dakpannen vloeren tegels klinkers betonblokken welfsels rioolbuizen b

Matthysen

Hendrik Schoofsstraat 17 -2960Brecht

Steeds meer willen mensen een gebouw een tweede leven geven, hierdoor moet er, vooraleer er opnieuw opgebouwd kan worden, gesloopt worden. Hierin zijn wij gespecialiseerd.

Lift Service

Brasschaatbaan 13 -2960Brecht

Lift service is een bedrijf uit Brasschaat gespecialiseerd in het moderniseren restaureren en herstellen van liften. Wij zorgen er ook voor dat je lift aangepast wordt aanhet nieuwe KB, of steken je liftkooi in een nieuw kleedje.

B&s Totaalconcept

Steydlinlaan 18 -2960Brecht

Dan bent u bij B&S Totaalconcept aan het juiste adres. Wij zijn een afwerkingsbedrijf voor professionelen.Bouwpromotoren, projectontwikkelaars, aannemers en architecten vinden bij ons keukens, deuren en bevloeringen onder één dak.

Jochems Chapewerken

Grensstraat 5 -2960Brecht

Jochems Chape & Betonvloeren is een familiebedrijf uit Brecht (Antwerpen) gespecialiseerd in kwalitatieve chapewerken & betonvloeren.

Riba Rent

Industrielaan 6 -2960Brecht

Riba Rent staat bekend voor de verhuur en verkoop van bouwmachines en -toebehoren. Zo voorzien wij uw bouw van zowel klein materiaal tot de volledige werfinrichting.

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren

Bevrijdingsstraat 54 -2960Brecht

Renovatie- & Bouwwerken Vermeiren voert allerhande werken uit in en rondom uw huis, en dit tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote verbouwingen aan woningen of appartementen.

Bouwbedrijf Van Gastel

Smederijstraat 6 -2960Brecht

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf met 20 personeelsleden, dat al vier generaties lang actief is in alle segmenten van de bouwsector. We leiden daarbij zowel kleine herstellingen of renovaties als grote nieuwbouwprojecten in goede banen.

V&g Peeters

Bevrijdingsstraat 16 -2960Brecht

Gebr. K&s Van Den Buys

Henxbroek 5 -2960Brecht

Wij zijn een bouwbedrijf die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Wij doen allerhande verbouwingen van metselwerk, voegwerken, schoorstenen, gyprocwerken, terras, sierbestratingen,... .

Anthonissen Jelle

Eester 11 -2960Brecht

laat uw tank reinigen en ledigen door firma Anthonissen Jelle BVBA. Anthonissen Jelle BVBA bezorgt u de nodige attesten waarin staat dat deze werken uitgevoerd zijn conform de Vlarem-milieuwetgeving.

De Leeuwerk

Grensstraat 5 -2960Brecht

Gebroeders Jochems NV Home Chape Beton Foto's Prijsofferte Jochems chapewerken N.V. is een familiebedrijf opgericht door Alfons en Jan Sr. Jochems in 1963. Van oorsprong was Jochems chapewerken N.V. een chapebedrijf. Eind de jaren '60 is men zich ook

A-z Betonvloeren

Vaartkant Rechts 27 -2960Brecht