U zocht op: beton voor bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

B & D Industries

Witmeerstraat 4 -3600Genk

De hoofdactiviteit situeert zich vooral in de betonverwerkende industrie. Dit gaat van het bouwen van betoncentrales, manipulatie, verwerking en transportinstallaties voor diverse betonprodukten zoals klinkers, welfsels, paletten, zand en grind, ….

Martens Group

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Wegenbouw bied zowel aan de industrie als de openbare sector een brede waaier van diensten aan, van grondwerken tot complete infrastructurele wegenbouwprojecten.

Martens

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Beton SKIP INTRO Gestabiliseerd zand, stabilisé, zand cement, chappe, stab, funderings stabilisatie, bestratings , sabilisatie, stabilisatie papzand, stabilisatie nieuwzand, stabilisatie bestrating, 2 Mpa fundering, 2 Mpa buizen, 2 Mpa herbru

Betoboor

Kuilenstraat 63 -3600Genk

Zagen van beton en asfalt.Zagen van krimpvoegen in jonge beton.Boren van gaten.

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Paulissen Beton

Woudstraat 7 -3600Genk

Paulissen Beton is al sinds de jaren 60 een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van betonproducten. Het familiale karakter van het bedrijf is nog steeds een grote troef.

Service Support

Mieënbroekstraat 28 -3600Genk

Naast traditioneel schoonmaakonderhoud, industriële reiniging en ruitenwasserij, bieden wij ook tal van aanverwante diensten aan bij onze klanten.