U zocht op: beton voor bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Transport L. Van Bogaert

Drapstraat 94 -9220Hamme

Transport L. Van Bogaert richt zich voor 100% op de meest efficiënte transportoplossingen waarvan u de klant, de verlader, de voordelen ondervindt. Efficiënte trucks en even efficiënte services.

Bmb Bouwmaterialen

Theet 45/a -9220Hamme (vl.)

Halschoor is al jarenlang een begrip voor een uitgebreid en uitgelezen assortiment vloer- en wandtegels voor binnen- en buitentoepassingen. Totaalleverancier van hoogwaardige bouwmaterialen.

Van Den Broeck

Theet 45 A -9220Hamme

Het aanbieden van een zo ruim mogelijk assortiment voor nieuwbouw en renovatie aan alle professionelen uit de bouwwereld, zelfbouwers en doe-het-zelvers beschouwt Van den Broeck als zijn grootste doelstelling.

Imcoma

Zwaarveld 32 -9220Hamme

Stora-drain, afvoergeulen in polypropyleen en in polyesterbeton. Stora-Fonte is een compleet assortiment van deksels, roosters, controleluiken en straatkolken.

Concresco

Dendermondse Steenweg 17 -9220Hamme (vl.)

Francois Van Gaeveren

Zwaarveld 54 -9220Hamme (vl.)

door Tuinkrant.com: het tuinmagazine voor de echte tuin- en groenliefhebber INDEX Tuinkrant.com - TuinMagazine voor de échte tuin- en groenliefhebber

De Blende

Dendermondse Steenweg 46 -9220Hamme (vl.)

Marc De Vos

Geeststraat 12 -9220Hamme

Afsluitingen De Vos is een bloeiend familiebedrijf dat werd opgericht in 1970 en reeds drie generaties lang bedreven is in het vervaardigen en plaatsen van afsluitingen en poorten in diverse materialen, waaronder metaal, hout en beton.

Qubo

Zwaarveld 69 -9220Hamme (vl.)

Woningbouw, villabouw, pastorijstijl, pastoriestijl, pastorie, cottage, moderne architectuur, ontwerp en realisatie van karaktervolle woningen op traditionele bouwwijze, sleutel op de deur, architect, architectuur, hedendaags, eigentijds, architect,