U zocht op: bewaking

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


All-key Security

Heldenlaan 55 -9620Zottegem

All Key Security in Gent en Zottegem is dé zaak voor uw beveiliging van A tot Z. Wij bieden een depannageservice van 7/7 dagen. Onze firma is lid van de VSU en is erkend plaatser van S3label.

Rf Technologies

Lange Ambachtstraat 40 -9860Oosterzele

Rf-Technologies is een prominente Europese fabrikant van gespecialiseerde brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking.

Mobiletric

Hundelgemsesteenweg 168 -9820Merelbeke

Gerespecteerde elektriciteitsfirma. Installatie van elektriciteit, industriële verlichting, alarmsystemen en camerabewaking moeiteloos realiseert en dit in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en zowel voor particulieren als bedrijven.

Pilz Belgium

Poortakkerstraat 37 -9051Sint-denijs-westrem

Pilz is een toonaangevend, innovatief bedrijf in de automatiseringstechniek. Als expert op het gebied van veiligheid van mens, machine en omgeving biedt Pilz producten en een diensten op het gebied van sensoren, besturingstechniek en aandrijftechniek

R & T Security

Zwalmlaan(munk) 8/1 -9630Zwalm

R&T Security is een professionele veiligheidsfirma, erkend door het Belgische Ministerie van Binnenlandse Zaken. Voor elke opdracht hebben we gecertificeerde professionals in huis.

Electrify

Geraardsbergsesteenweg 138 -9320Aalst

Close Protection Security

Stationsstraat 88 -9450Haaltert

Bent u op zoek naar bewaking voor uw evenementen, seminaries, recepties of feesten Of zoekt u eerder nieuwe bewakingsmedewerkers voor aan het onthaal van uw bedrijf, mensen die toegangscontroles uitvoeren en zorg dragen voor de ve