U zocht op: bewerking aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tryma

Bruggestraat 80 -8840Staden

Machines en toebehoren voor het bewerken van pvc en alu profielen. Automatische magazijnen optimaliseren uw ruimte & tijdsbeheer. Wij geven u professioneel advies en ons eigen service team garandeert een snelle interventie en persoonlijke aanpak.

Xalu

Noordlaan 16 -8520Kuurne

Naast een excellente service helpen wij u met het zagen, frezen, bewerken, poederlakken, anodiseren, monteren en assembleren van aluminium. U kan bij ons terecht voor één van de of voor alle onderstaande activiteiten.

Era Benelux

Drieslaan 78 -8560Wevelgem

Autos toebehoren autos onderdelen autokits autos benodigdheden

Matrijzenbouw Mestdag

Tulpenlaan 2 -8560Moorsele

spuitgietmatrijzen voor kunststofartikelen snij-, pons- en plooimatrijzenseries frees- en boorwerkindustiële gravures (voor vonkerosie elektrodes en inzetstukken matrijzen)draad- en zinkvonkenboor- en laskaliber3D printing

Germond

Lodewijk De Raetlaan 59 -8870Izegem

Germond is verdeler van hoogkwalitatieve machines en gereedschappen voor de Belgische metaalindustrie. Vooral op vlak van verspaning nemen we een belangrijke marktpositie in. Ook voor productieautomatisering en CNC-opleiding kunt u bij ons terecht.

Metron Technics

Vlamingstraat 4 -8560Wevelgem

Metron technics begeleid bedrijven met product ontwikkeling en technische oplossingen.Gevestigde waarde voor productontwikkeling en sub-contracting. Compleet productontwerp en toeleveren van kunststof spuitgieten, metaalbewerking en assemblage. ...