U zocht op: bijstand

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Conac

De Lignestraat 13 -1000Brussel

Eurogestores

Ambiorixsquare 30 -1000Brussel

Touring

Koning Albert Ii-laan 4 -1000Brussel

Reisbijstand, pechverhelping, verkeersinformatie, wegenkaarten en routeplanner:Bovendien biedt Touring ook tal van tips & ideeën voor al uw uitstappen en autovakanties.Ontdek nu onze formules autobijstand en reisverzekering !

Neutraal Syndicaat Voor Zelfstandigen

Bischoffsheimlaan 33 -1000Brussel

NSZ verdedigt de belangen van meer dan 42.000 zelfstandigen, kmo’s en vrije beroepen.Laat ons ook jouw belangen verdedigen!

Allianz Benelux

Koning Albert Ii-laan 32 -1000Brussel

Allianz Belgium, is één van debelangrijke marktspelers op het vlakvan verzekeringen BOAR en Leven(Voorzorg en Beleggingen). In Belgiëbiedt Allianz een volledige waaier vandiensten aan particulieren,zelfstandigen, KMO`s en groteondernemingen.

Spmt-arista

Koningsstraat 196 -1000Brussel

AristA biedt uw bedrijf, via gezondheidstoezicht, risicobeheer en verstrekken van opleidingen, professionele bijstand bij het realiseren van het welzijnsbeleid voor uw werknemers.

Fortis Corporate Insurance

Emile Jacqmainlaan 53 -1000Brussel 1

Verzekeringsmaatschappijen verzekeringen krediet herverzekeringsmaatschappijen assuranties reisbijstand verzekeringen reizen verzekeringen reisbijstand

Legibel Esv-gie

Koningsstraat 55 -1000Brussel 1

De groep LEGIBEL beheert op specifieke wijze de risico´ s van rechtsbijstand voor rekening van verzekeringsmaatschappijen, en dit krachtens een Europese Richtlijn van juni 1987 en het Koninklijk Besluit van 12 oktober 1990.

Partena Sociale Verzekeringen Voor Zelfstandigen (voorheen Assubel En De Familie) - Partena Assuranc

Kartuizersstraat 45 -1000Brussel

Onze opdracht: de sociale bescherming van zelfstandigen waarborgen en administratieve bijstand verlenen gedurende hun hele loopbaan. Wij berekenen uw sociale bijdragen als zelfstandige en zorgen dat u (eventueel) kinderbijslag krijgt.

Securimed

Zuidlaan 25 -1000Brussel

RIZIV tariferingsdienst derde betaler voor geneesheer en tandarts. Juridische bijstand in geval van vervolging door de DGEC (Dienst voor Geneeskundig Controle van het RIZIV).