U zocht op: bomen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alphatronics

Brandstraat 8 A -9160Lokeren

Turnkey oplossingen voor:toegangscontole - camerabewaking - parkeersystemen - parlofonie Eigen produktie van:slagbomen - draaikruisen (tourniquets) - badgelezers en toegangszuilen betaalautomaten en OctoPhone deurtelefoons

Alfatronics

Brandstraat 8 -9160Lokeren

Bent u op zoek naar een slagboom, RFID kaartlezer, parkeersysteem, draaikruis, bedieningszuil of een andere toegangscontrole?Voor ieder project bieden we een oplossing op maat.

Checkmade

Schrijnwerkerstraat 1 -9240Zele

Met een manuele of automatische verdwijnpaal geeft u voertuigen selectief toegang tot uw domein. Of het nu gaat over een bedrijfssite, een winkelstraat of een groene zone.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

Calle Steven

Smetledestraat 55 -9230Wetteren

Boomkwekerij Calle Steven werd in 1895 opgericht en is tegenwoordig nog steeds een grote speler in de productie van sierplanten en fruitbomen in België.

Plantas Lobos

Ommegangstraat 28 -9080Lochristi

Aquarella

Haenhoutstraat 147 -9070Destelbergen

Alle groenvoorziening voor bedrijven, overheid en zorgsector. Specialist interieurbeplanting en hydrocultuurplanten. Gratis analyse en advies voor alle groenvoorziening in de werkomgeving. Verkoop, verhuur en verzorging van bloemen en planten...

Bovel

Roskamstraat 13 -9820Merelbeke

Mogen wij u verwelkomen op de webstek van de gemeente MERELBEKE. Welcome to the website of the community of MERELBEKE. Bienvenue au site web de la commune de MERELBEKE | merelbeke.be - Gemeente Merelbeke - Belgium |

Groenburo

Overslagdijk 62a -9185Wachtebeke

Aanleg van vijvers, zwemvijvers en zwembaden. Bestratingswerken en beplantingswerken. Afsluitingen, constructies en daktuinen. Onderhoud gazon. Boomverzorging, hagen en snoeien.