U zocht op: bomen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Bogaert

Berg 26 -9860Oosterzele

Specialist in medium tot zeer grote maten bomen en struiken.

Bloemen Wannyn

Oudenaardsesteenweg 363 -8581Avelgem

Bloemenshop Wannyn - Sfeer voor huis en tuin welkom op onze website. Gratis teller

Calle Steven

Smetledestraat 55 -9230Wetteren

Boomkwekerij Calle Steven werd in 1895 opgericht en is tegenwoordig nog steeds een grote speler in de productie van sierplanten en fruitbomen in België.

Bloemenrijk

Grote Steenweg 250 -9340Lede

Bloemenrijk te Oordegem: We verzorgen al uw bloemencreaties. Bloemenrijk bloemenrijk,oordegem,belgie,bloem,creatie,decoratie,artikel,workshop,kerst,show,plant,tuin,figuur,terracotta,bloempot,stuk,perk,belgium,proximedia,bloemen, planten,snijbloemen,

Eltralight

Diebeke(sch) 2 -9500Geraardsbergen

Eltralight is een groothandel in elektrisch installatiemateriaal. Dat gaat van verlichting (armaturen en lampen), kabels, domotica en automatiseringen tot huishoudelektro (zowel wit- als bruingoed). Energiebesparende producten.

Ecosnoei

Haagstraat 63 -9890Gavere

Ecosnoei is een dynamische onderneming gespecialiseerd in het vakkundig snoeien en vellen van bomen. Hierbij spelen de moeilijkheidsgraad en de hoogte van de bomen geen rol, zolang alles maar op een veilige manier verloopt.

Bovel

Roskamstraat 13 -9820Merelbeke

Mogen wij u verwelkomen op de webstek van de gemeente MERELBEKE. Welcome to the website of the community of MERELBEKE. Bienvenue au site web de la commune de MERELBEKE | merelbeke.be - Gemeente Merelbeke - Belgium |