U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ansul

Industrialaan 35 -1702Groot-bijgaarden

Ansul is sinds 1947 de expert in brandbeveiliging.Onze diensten bedienen jaarlijks meer dan 40.000 klanten in België.

Imbema Belgium

Industrieweg 25 -9420Erpe-mere

Imbema Groep Taal / Language Nederlands English Actueel Imbema overhandigt cheque van €10.000,- aan ChildsLife Imbema 60 jaar Beursagenda Divisie Grossiers Automaterialen uitgebreid met Van Mill Techniek B.V. Is de weg niet meer op maat, gebruik dan

Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Bouwdrogers Temmerman

Houtenmolenstraat 69 -9255Buggenhout

Een bouwdroger huren doe je het voordeligst bij bouwdroger.com. Wij zijn nog steeds de goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België. Je chape of pleisterwerk sneller laten drogen door een bouwdroger te huren aan een financieel voordelige prijs.

De Beule Technics

Zwaarveld 41a -9220Hamme (oost-vlaanderen)

Uw partner in industriële automatisatie

Metaalkonstructie De Clercq

Zwaarveld 11a -9220Hamme (vl.)

Enkele van onze specialiteiten zijn: industriebouw - staalbouwwoning, Stalen liggers, kolommen, allerei ondersteuningen voor de bouwindustrie, totaalontwerp en realisatie van brandstofdepots, plaatsen van tanks, leidingswerk, pompen en toebehoren...

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Isotherm Roof Systems

Nederhasseltstraat 43 -9406Ninove

IRS-Haegeman: Leveren en plaatsen van Sandwichpanelen voor industrie.

Gotron

Leo De Béthunelaan 101 -9300Aalst

Gestart in 1984 als kleine familiezaak, groeide Gotron de voorbije 25 jaar uit tot een toonaangevend bedrijf. Naast de verkoop aan particulieren nam ook ons marktaandeel toe bij industrie, overheid en onderwijsinstellingen.

Juri

Industriestraat 21 -9240Zele

Daarnaast heeft JURI nv alle kennis in huis voor alle deeltakken van de bouw, met als hoofdactiviteiten architectonisch beton, prefabricatie en andere betonwerken. Maar daar houdt het niet bij op. Ook staalconstructie, schrijnwerk, loodgieterij, dakd