U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rowil

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

Ben Van Dooren

Jef Buyckxstraat 81 -2300Turnhout

Service en dienstbaarheid staan bij ons snelgroeiend bedrijf voorop waardoor we constant op zoek gaan naar nieuwe technieken en producten om u het allerbeste resultaat te garanderen.

Rowil Invest

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

De Kock

Industriedijk 4 -2300Turnhout

Van eenmanszaak groeide De Kock al snel uit tot een middelgrote HVAC-specialist en sanitairbedrijf. Onze vakmensen op het terrein kunnen rekenen op de dagelijkse ondersteuning door projectleiders, administratieve krachten, calculators en specialisten

Soudal

Everdongenlaan 20 -2300Turnhout

Soudal N.V. is een vooraanstaand fabrikant van silicone, lijm, PU schuim en vele andere producten voor bouw, industrie en Doe-Het-Zelf met hoofdzetel in Turnhout.

Cebeo En Cebeolightstudio Turnhout

Veedijk 31 -2300Turnhout

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw

Versanico

Koeybleuken 40 -2300Turnhout

Versanico is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatie en warmtepompen. We werken zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten, zowel voor particulieren, industrie als projectontwikkelaars.

Vanhout.pro

Everdongenlaan 6 -2300Turnhout

Als algemene aannemer voert Vanhout.pro een brede waaier van projecten uit.Naast een uitgebreid palmares van nieuwbouwprojecten, hebben wij ontegensprekelijk belangrijke troeven in handen betreffende renovatieprojecten.

Diatool

Zevendonkplein 2 -2300Turnhout

Diatool, uw specialist op het gebied van volhardmetaal micro- en precisiefrezen voor matrijzenmakers en de fijnmechanische industrie.

Korreli Industries

Steenweg Op Zevendonk 181 -2300Turnhout

Je interieur licht op van een prachtige gietvloer in de kleur van jouw keuze. Korreli plaatst jouw gietvloer in Turnhout en Antwerpen met grote zorg ?n volledig op maat.

Lavetan

Veedijk 56 -2300Turnhout

Lavetan is een toonaangevend laboratorium voor de 3 segmenten van de voedingsindustrie. Onze focus ligt op microbiologische, chemische en serologische analyses.

Maes

Industriedijk 2 -2300Turnhout

Maes bv te Turnhout draagt al jaren de zorg voor de reiniging en onderhoud van industriële stoom- en verwarmingsketels.Met technische know-how, inovatief denken en een persoonlijke benadering.

Verschueren Sanitaire Installaties

Slachthuisstraat 40 -2300Turnhout

Wij zijn vooral actief in de zorgsector , overheidsopdrachten , industrie en andere grotere installaties.Onze kernactiviteit bestaat uit het verwezenlijken en onderhoud van sanitaire –en brandbeveiligingsinstallaties.

Cncsoft

De Merodelei 20 -2300Turnhout

Wij zijn gespecialiseerd in CNC-oplossingen voor de juwelensector!Met 15 jaar ervaring in de juwelenmarkt en in specifieke software,gereedschappen en machines, is CNCsoft een uitstekende leverancier voor u.