U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cadcamatic

De Leiteweg 11 -8020Ruddervoorde

Cadcamatic beschikt over up-to-date knowhow in het draadvonken, zinkvonken, frezen, draaien en slijpen (eventuele thermische behandelingen worden uitbesteed).Al deze processen worden enerzijds toegepast voor kleinere productiereeksen en ...

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Centric Belgium

Siemenslaan 12 -8020Oostkamp

Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 700 medewerkers en een omzet van 90 miljoen euro. Centric Belgium bedient zo’n 1000 klanten in België, van KMO’s tot multinationals.

Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Renobuild

Legeweg 153 -8020Oostkamp

RENOBUILD heeft jarenlange ervaring met KUNSTHARSVLOEREN en met de toepassing daarvan in de INDUSTRIE.RENOBUILD stelt altijd de beste, meest duurzame oplossing voor: coating, gietvloer of mortelvloer.

Electriciteitswerken Feys

Hogendaledreef 62 -8020Oostkamp

Electriciteitswerken Feys: Industrie, Nieuwbouw en Renovatie, Domotica, Sanitair en verwarming, ...

Pro-engineering

Hillestraat 24/a -8020Oostkamp

Snick

Lieverstedestraat 10 -8020Oostkamp

SNICK EuroIngredients is sinds 1993 een zeer klantgerichte toeleverancier en producent van hoogwaardige culinaire en functionele ingrediënten, compounds en blends voor de voedingsindustrie in de Benelux.

Tls Equipment

Kortrijksestraat 506 -8020Oostkamp