U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Machineland Van Der Stock

Grote Baan 138 -9100Sint-niklaas

Machineland is gespecialiseerd in verkoop, service en herstelling van machines voor tuin, park, bos en milieu.

Cartuna Greetings

Industriepark-west 57 -9100Sint-niklaas

Algemene Ondernemingen DŽeer

Baenslandstraat 16 -9100Sint-niklaas

D´ Eer in Sint-Niklaas is een bouwbedrijf gespecialiseerd in verscheidene segmenten:villabouw, appartementen, handelsbouw, utiliteitsbouw, industriebouw ... .

P.e.c. International

Anthonis De Jonghestraat 6a -9100Nieuwkerken-waas

Sinds meer dan 20 jaar zijn we actief als leverancier/producent van professionele producten en systemen voor renovatie en restauratie van gebouwen en monumenten.

Vmg - De Cock Werkhuizen En Logistiek

Industriepark-west 55 -9100Sint-niklaas

VMG-De Cock beschikt over een staf van deskundig opgeleide kaderleden en vakmensen waardoor het bedrijf zich probleemloos profileert in de industrie-, utiliteits- en kantoorbouw, alsmede in de steeds groeiende renovatiemarkt.

Darubo

Industriepark-west 61 -9100Sint-niklaas

EPDM dakrubber is de gemakkelijkste dakbedekking voor zelfbouw. EPDM rubber wordt met eenvoudige hulpmiddelen verlijmd aan vrijwel iedere ondergrond.

Bouwdepot

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Toegewijde professionals in de bouwsector kiezen zorgvuldig de beste bouwmaterialen voor elke klus. Je mag er dan ook zeker van zijn dat wij alleen maar bouwproducten online verkopen die de professional wilt gebruiken.

Bouwbedrijf Vmg - De Cock

Industriepark-west 55 -9100Sint-niklaas

VMG-De Cock beschikt over een staf van deskundig opgeleide kaderleden en vakmensen waardoor het bedrijf zich probleemloos profileert in de industrie-, utiliteits- en kantoorbouw, alsmede in de steeds groeiende renovatiemarkt.

Knapp Benelux

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Orderverzamelsystemen Logistieke oplossingen voor DC`sMiniload systemenAutomatic storage & retrievalAutomatische hoogbouwmagazijnenPick to light en RF pickingPick to voiceWarehouse management systemenSysteemintegratorInterne transportsy

Mac Allaeys

Europark-zuid 5 -9100Sint-niklaas

MAC Allaeys staat al sinds 1993 garant voor een krachtig staaltje metaal. Decennialang plaatsen we bedrijfsgebouwen voor KMO’s, ondernemers in landbouw en industrie en dit in verschillende toepassingen.

Stuer-egghe

Industriepark-noord 17/a -9100Sint-niklaas

stuer-egghe, TMA, Crash cushion, botser, botsabsorbeerder, botskussen, crash absorber, atténuateur de chocs Stuer-Egghe b.v.b.a. stuer-egghe,TMA, Crash cushion, botser, botsabsorbeerder, botskussen, crash absorber, atténuateur de chocs

Het Metaal

Europark-zuid 20 -9100Sint-niklaas

Onze klanten zijn zowel de professionals in bouw, industrie, haven en constructie, als de doe-het-zelver en eindgebruiker die werkt aan een (metaal)project.

Piessens Electro Industrie

Begijnenstraat 43-47 -9100Sint-niklaas

Groothandel in technische componenten voor de industrie.

Acar

Industriepark-west 59 -9100Sint-niklaas

Acar is traditioneel dé verwarmingsspecialist.Alle projecten krijgen onze zorgvuldige aandacht en worden deskundig uitgevoerd door onze monteurs met een jarenlange ervaring.

Waasse Staalwerken

Industriepark-noord 12 -9100Sint-niklaas

Weyn-Lauwers, your partner for valves, pipes and fittings Weyn-Lauwers your partner for valves, pipes and fittings weynlauwers,weyn-lauwers,valves,appendages,afsluiters,pipes,buizen,tubes,fittingen,fittings,flenzen,slangen,isolatie,pompen,kogelkranen

Mabi Mobility

Industriepark-noord 2 -9100Sint-niklaas

MABI Mobility biedt korte termijn verhuuroplossingen voor particulieren en professionelen.

Gedimat Bouwmaterialen - Gefeak

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Meer dan 45.000 bouwmaterialen gecombineerd met jarenlange ervaring. Het beste advies en de meeste bouwmaterialen vindt u bij Gedimat bouwhandels!

Meiko

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Icm Belgium

Nieuwe Baan 88 -9100Sint-niklaas

ICM Belgium is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten.

Lennox Benelux

Industriepark-west 75 -9100Nieuwkerken-waas

LENNOX is een mondiale leider in de verwarmings-, airconditioning- en koelmachinemarkten, met een tegenwoordigheid op de vijf continenten

Washtech

Moerputstraat 3e -9100Sint-niklaas

Snijers

Eduard Prissestraat 62 -9100Sint-niklaas

D-identify

Industriepark-west 75 -9100Sint-niklaas

Sabcobel

Industriepark-west 62 -9100Sint-niklaas

Er is altijd een goede reden om te kiezen voor Sabcobel. Onze systemen springen zuinig om met energie én uw portemonnee. Met Sabcobel kiest u voor de koeloplossing die haarfijn uitgebalanceerd is voor uw bedrijf en perfect beantwoordt aan uw wensen.