U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

De Roeve Industries

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Met onze vier competentiecentra en aan de hand van een gestructureerde projectaanpak ontwikkelen, bouwen en implementeren we een totaaloplossing op maat op vlak van productieautomatisering.

Fleet Service

Dijkstraat 28 -9160Lokeren

nl | fr | en Fleet Service Home Contact Hoofdzetel Filialen Historiek Producten Groepen Auto Onderdelen Trailer Truck Elektro Vignal Verlichting Gereedschap Luchtdruk Wagenbouw Buffer Extras Contact Hoofdkantoor Dijkstraat 28 Industriezone E17/1 B -

Aircom Trade

Karrestraat 120 -9160Lokeren

Aircom: Verkoop en verhuur van airconditioning en airco accessoires, LED verlichting voor kantoor, industrie, hotel en residentie.

De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Anti - Slip Labo

Pieter De Smetstraat 14 -9160Lokeren

Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling | overige werkzaamheden in de bouw

Linea Trovata Suntec

Brandstraat 9 -9160Lokeren

Linea Trovata is een internationale onderneming die duurzame en slimme energieoplossingenaanbiedt op maat van de particulier, de industrie en de agrarische sector.

De Roeve Installations

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

De Roeve groepeert vijf divisies die op maat industriële diensten leveren voor de meest uiteenlopende sectoren. Elke divisie is gespecialiseerd in een specifiek domein.

G-build

Kaarderslaan 11 B -9160Lokeren

Sinds mei 2010 is G-build gestaag gegroeid tot een algemene bouwonderneming die zowel kleine als grootschalige opdrachten aankan.

Rittal Belgium

Industriezone E17 -9160Lokeren

Rittal is marktleider op vlak van productie en verdeling van behuizingen voor industriële en IT-toepassingen. Meer informatie via www.rittal.be of info@rittal.be.

Correduc

Spieveldstraat 53 -9160Lokeren

Cs Projects

Hillarestraat 87 -9160Lokeren