U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

Bds

Finlandstraat 8 -9940Evergem

aanemer industriebouw, aannemer stallenbouw, metaalconstructies

Saltech

Waterschootstraat 77 -9111Sint-niklaas

Verliest u tijd met uw administratie? Met onze all-in-one cloud applicatie beheert u in enkele klikken de administratie van uw bedrijf. Facturatie software voor elk moment, via elk toestel.

Salenko Gent

Guldensporenpark 1a -9820Merelbeke

Salenko Gent is een makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed. Zoekt u naar industriegrond, een kantoor, een magazijn of een showroom, te huur of te koop, Salenko stelt alles in het werk om de perfecte bedrijfslocatie voor u te vinden.

Air Compact Belgium

Brusselsesteenweg 427 -9050Gentbrugge

Air Compact staat voor 40 jaar ervaring als service- en toeleveringsbedrijf in pneumatische en hydraulische componenten

Juri

Industriestraat 21 -9240Zele

Daarnaast heeft JURI nv alle kennis in huis voor alle deeltakken van de bouw, met als hoofdactiviteiten architectonisch beton, prefabricatie en andere betonwerken. Maar daar houdt het niet bij op. Ook staalconstructie, schrijnwerk, loodgieterij, dakd