U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cebeo En Cebeolightstudio Erembodegem

Brusselbaan 287 -9320Erembodegem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw e

Probam

Korte Keppestraat 7 -9320Erembodegem

Probam NV kent zijn oorsprong in een projectontwikkelingbedrijf. Met deze kennis, gecombineerd met de pragmatische en praktische aanpak van de aannemer is Probam NV uitgegroeid tot een professioneel proces- en projectmanager.

Plastic Color

Industrielaan 10 -9320Aalst

Productie van overige produkten van kunststof

Acotec

Industrielaan 8 -9320Aalst

Mmb Machines

Industrielaan 23 -9320Erembodegem

MMB Machines levert een belangrijke bijdrage aan de ergonomische werkomstandigheden en economische groei van uw bedrijf, dankzij de technische know-how, jarenlange ervaring, hoogwaardige service en kwalitatieve producten.

Leys

Industrielaan 30 -9320Aalst

LEYS NV kan bogen op een halve eeuw ervaring in ontwerp,bouw en toelevering van machineonderdelen.Gespecialiseerd in tooling voor boorplatforms, staal, automobiel,vliegtuigindustrie, onderdelen voor windturbines entooling voor paalfunderingen.

Montea

Industrielaan 27 -9320Aalst

Somati Fie

Industrielaan 19 A -9320Aalst

Somati FIE, uw partner voor duurzame en ecologische brandbeveiliging sinds 1962, zet zich dagelijks in voor uw brandveiligheid

Electrify

Geraardsbergsesteenweg 138 -9320Aalst

Somati Systems

Industrielaan 19 -9320Erembodegem(aalst)

Somati staat voor een geïntegreerde (brand)-beveiliging op maat, voor mens en goed, in een vertrouwensrelatie met de klant en medewerkers, met rendabele groei als doel.