U zocht op: bouw en industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Demival

Machelenstraat 169 -9800Deinze

Demival is een beschutte werkplaats in Deinze.U kan bij ons terecht voor o.a. verpakken, bestukken van printplaten, elektro- en technische montage, metaal- en kunststofbewerking, groendienst en opkuis van gebouwen en terreinen evenals uitwerk.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Euro-rent Flanders

Fazantenpark 7 -9800Deinze

Huurland verhuurt zowat alles voor industrie, bouw, huis, tuin, horeca en feesten. Huurland verhuurt zowat alles. Verhuurcenters in Oost- en Westvlaanderen

Ldl Equipment

Europalaan 60 -9800Deinze

LDL Equipment, gevestigd in Deinze, is actief in alle marktsegmenten waar industriële wasserij-systemen verkocht worden. Het biedt een kwalitatieve en professionele service & dienst na verkoop.

Tavati

Kapellestraat 25 -9800Astene

Tavati Security biedt u een complete dienstverlening in beveiliging.Van informatie, gericht advies en beveiligingsconcepten,levering en installatie van apparatuur, tot en met een snelle service na verkoop.

Diamond Waters

Casselrylaan 33 -9800Deinze

Bayard : uw specialist in wateronthardersWaterontharders voor het levenBijna een halve eeuw expertise in waterontharders: daarvoor staat Bayard. Als 100 % Belgisch bedrijf zorgen wij via onze waterontharders voor kwalitatief zacht water.

Icomet

Filliersdreef 20 -9800Deinze

ICOMET ontzorgt de professionele klant door het optimaal fysiek beschermen van mensen en producten in gebouwen en industriële infrastructuur in een nichemarkt ...

Kds

Industrielaan 35 -9800Deinze

Immovi - KDS NV Deinze, Immo, verkoop, verhuur, syndic. Neem een kijkje op onze site: http://www.kds.be Immovi - KDS N.V. - Deinze Immovi,KDS,de smul,deinze,te koop,te huur,grond, verhuur,verkoop,syndic,gronden,immo,huis,open bebouwing,appartement,ov

Ufttools - Uftlas

Filliersdreef 36 -9800Deinze

Ufttools-Uftlas is al meer dan 35 jaar actief als toeleverancier van kwalitatieve gereedschappen, machines en lasmaterialen.

Verco-versichele

Industrielaan 27 -9800Deinze

De eeuwenlange deskundigheid en ervaring maken van innovatie een belangrijke pijler bij VERCO. De nieuwste evoluties op het vlak van koeling en verwarming worden op de voet gevolgd.