U zocht op: bouw wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vestad

Poederleese Weg 20 -2275Lille

Als veelzijdige ingenieursgroep pakt Vestad jouw bouwproject in z`n geheel aan. Van stabiliteit, energie en duurzaamheid tot veiligheid. Met extra adviezen voor een stevige toekomst.

Ziraggo

Laagland 13 -2275Lille

transport kraanwagens, verhuur, container, verkoop containers, zee, werf, opslag, auto's, auto, zeecontainers, zoekertjes, gratis adverteren, auto's te koop, vervoer, transport, tweedehands, 2de hands, wagen, wagens, autos te koop, banner, banners, m

Milor

Tielenbaan 119 -2275Lille

Veranda´s De Kempen

Poederleese Weg 115 -2275Lille

Al meer dan vijftien jaar ontwerpt, maakt en plaatst Veranda’s De Kempen hoogwaardige aluminium veranda’s en pergola’s. Onze enthousiaste medewerkers leveren u puur vakmanschap – perfect afgewerkt, correct, en op tijd.

Bouwwerken Verlinden

Heihoef 9 -2275Lille

Vakkundig uitgraven, met aangepaste graafkranen, van kelders, zwembaden, bouwputten, funderingen, grachten en vijvers. De juiste diepte wordt bepaald met behulp van een laser.

R & B Renovatiewerken

Oude Lillebaan 8 -2275Lille

R&B renovatiewerken is een snelgroeiende zaak met een jarenlange ervaring in de bouwsector en als specialiteit renovatiewerken. Wij bieden u dan ook een brede waaier van diensten aan.

Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

Tuinen Heylen

Oevelenberg 41 -2275Lille

Van landelijk tot modern –van landschap - tot wilde natuur.

I-energy

Poederleese Weg 74 -2275Lille

Jowi

Lange Weg 33 -2275Lille

Jowi ontwerpt en geeft vorm aan uw inrichting, winkel, handelszaak, kantoor Jowi bvba | Winkelinrichting, bakkerij, slagerij, traiteur, croissanterie, broodjesmarkt, delicatessen, groenten en fruit, restaurant, snackbar, frituur, koeltoonbanken, koel

Piazza

Vlimmersebaan 136 -2275Lille

Piazza is de grootste importeur van "weg van huis" toiletproducten en verbruiksartikelen in de sectoren Luchtverzorging, Handverzorging, Sanitair en Oppervlakteverzorging.