U zocht op: bouwen van kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

Ziraggo

Laagland 13 -2275Lille

transport kraanwagens, verhuur, container, verkoop containers, zee, werf, opslag, auto's, auto, zeecontainers, zoekertjes, gratis adverteren, auto's te koop, vervoer, transport, tweedehands, 2de hands, wagen, wagens, autos te koop, banner, banners, m

Vestad

Poederleese Weg 20 -2275Lille

Als veelzijdige ingenieursgroep pakt Vestad jouw bouwproject in z`n geheel aan. Van stabiliteit, energie en duurzaamheid tot veiligheid. Met extra adviezen voor een stevige toekomst.

Gustaaf Cuylaerts

Balsakker 54 -2275Lille

Dankzij de goede organisatie en de ervaring en vakkennis van ons team, kunnen wij zowel kleinere als grote projecten verwezenlijken. Of het nu gaat om metaalconstructies of betonconstructies, prefab of traditioneel metselwerk ...

Van Laer-eyskens

Brulens 6 -2275Lille

Onze prachtige vloeren, trappen en deuren worden met gedrevenheid en kennis in eigentijdse en klassieke interieurs aangebracht. Onze houten producten zijn een goede investering voor de toekomst.

Veranda´s De Kempen

Poederleese Weg 115 -2275Lille

Al meer dan vijftien jaar ontwerpt, maakt en plaatst Veranda’s De Kempen hoogwaardige aluminium veranda’s en pergola’s. Onze enthousiaste medewerkers leveren u puur vakmanschap – perfect afgewerkt, correct, en op tijd.

Energie+

Messemakersstraat 2 -2275Lille

Wij zijn jouw specialist in zonnepanelen, laadpalen, batterijen, verwarming, sanitair, ventilatie en warmtepompen!

Freli-bouw

Achterstenhoek 32 -2275Lille

Ronny Kok Interieur

Brulens 14 -2275Lille

Inrichting op maat voor bedrijven en particulieren

Berkoplast

Voetbalstraat 10 -2275Lille

Codivex

Vlimmersebaan 136 -2275Gierle

Codivex is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw, levering, implementatie en dienst-na-verkoop van codeersystemen, vision controlesystemen en product feeders.

4best

Heikant 115 -2275Lille

Van studiebureau tot het effectief verwijderen van asbest4Best biedt een allesomvattende dienstverlening binnen de asbestsector zowel voor bedrijven als voor particulieren.

I-energy

Poederleese Weg 74 -2275Lille

Jowi

Lange Weg 33 -2275Lille

Jowi ontwerpt en geeft vorm aan uw inrichting, winkel, handelszaak, kantoor Jowi bvba | Winkelinrichting, bakkerij, slagerij, traiteur, croissanterie, broodjesmarkt, delicatessen, groenten en fruit, restaurant, snackbar, frituur, koeltoonbanken, koel

Landmeterskantoor Goris

Rechtestraat 31 -2275Lille

Ik ben Cédric Goris, bestuurder van landmeterskantoor GORIS. Als landmeter-expert ben ik erkend door de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen. Na reeds enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als landmeter bij verschillende

Piazza

Vlimmersebaan 136 -2275Lille

Piazza is de grootste importeur van "weg van huis" toiletproducten en verbruiksartikelen in de sectoren Luchtverzorging, Handverzorging, Sanitair en Oppervlakteverzorging.

Lembrechts Marc

Heihoef 7 -2275Lille

Schilderwerken Lembrechts Marc bvba is gespecialiseerd in alle soorten schilder- en renovatiewerken.Dankzij zijn vakkennis en 40 jaar ervaring, heeft zaakvoerder Marc Lembrechts het bedrijf opgebouwd tot een gevestigde waarde in zijn sector.