U zocht op: bouwen van kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Aannemingen Janssen

Van-doornelaan 2 -2440Geel

Aannemingen Janssen nv heeft, met zijn meer dan 80 jarige ervaring, zich gespecialiseerd in residentiële bouw, bouwen aan de zorg, utiliteitsbouw, industriebouw, en in de waterbouwkundige- en burgerlijke bouwkundewerken.

Decor Finesse

Herentalseweg 42b -2440Geel

De volledige technische uitwerking van uw ingenieus interieurproject, dat is wat Decor Finesse doet. En dit voor: winkels, horecazaken, kantoorruimtes en woningen.

Herenthoutse Bouw - En Schrijnwerkerij

Lammerdries 12 -2440Geel

Renovatie & inrichting van woningen, kantoren en winkel zijn de paradepaardjes, maar ook nieuwbouw en restauratie maken deel uit van de activiteiten. Een uitgebreid materiaalpark en een doorgedreven automatisatie van administratie en studiedienst...

Bouwbedrijf Saloe

Markt 90 -2440Geel

Op zoek naar een vakman waar u op kan bouwen?Bouwbedrijf Saloe is uw partner voor alle verbouwingswerken en renovaties

Las-tech

Steenovens 28 -2440Geel

Las-Tech levert flexibele lasdiensten aan de industrie, voor nieuwbouw enaan de voedingsindustrie.

Vanhout

Lammerdries 12 -2440Geel

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX. Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen. Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten...

Vinus

Liessel 4 -2440Geel

Bouwonderneming Vinus wil zich profileren als een idelale parner in ruwbouwwerken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Ludima

Herentalseweg 4a -2440Geel

Mr Projects

Larumsebrugweg 114 -2440Geel

Op zoek naar een vakman die voor u een originele, moderne en praktische winkelinrichting kan realiseren? Een partner die met u meedenkt en uw ideeen omzet in realiteit? Dan zit u goed bij MR Projects.

Creatibouw

Oudekastelseweg 38 -2440Geel

Bouwwerken Gova

Herentalsedijk 183 -2440Geel

Betonkelders Gova is gespecialiseerd in het plaatsen van ter plaatse gestorte betonkelders. contacteer ons voor meer info of een gratis offerte.

Zhero

Kwakkelberg 3 -2440Geel

C-electronics

Dennenstraat 39 -2440Geel

Reeds 14 jaar actief in de industriële automatisatie, vooral in de papier en de kuntsof, plastics sector. PLC sturingen, Drivers en motoren, Motion control, Visualisering en Proces Controle en Productie opvolging, Data logging, Computer en netwerken.

Geelse Slotencentrale

Nieuwstraat 128 -2440Geel

Wij weten dus alles over beveiliging, en bieden u een heel ruim assortiment sloten, sleutels, brandkasten, en gepantserde en inbraakwerende deuren aan.

Hobomat

Turnhoutseweg 2 -2440Geel

Bent u op zoek naar kwalitatieve dak-, wand- en golfplaten aan zeer scherpe prijzen? Rep u dan naar Hobomat nv in Geel, een vader en zoon-bedrijf waar de klant nog echt koning is

Grean Consult

Winkelomseheide 223 -2440Geel

Grean Consult is een BELAC ISO17025 -geaccrediteerd onafhankelijk labo, gespecialiseerd in het uitvoeren van camera-inspectie, hechtsterkteproeven, slagsonderingen, lekdetectie en andere bouwkundige proeven.

Exit Services

Winkelom 77 -2440Geel

EXIT bundelt facilitaire activiteiten voor bedrijf en particulier. Wij zorgen voor een aanspreekpunt voor het volledig facility management van uw bedrijf. Ook voor particulieren zijn wij de beste oplossing. Wij richten ons op cleaning, ongediertebest

Jc Consulting

Grotweg 9 -2440Geel

Indoor Golf, golf simulators, Indoor Golf, golfsimulators, golf simulator, golfsimulator, indoor golf, golf club, indoor golf club, jc golf indoor Indoor Golf - Golf Simulators - Indoor Golf - Golfsimulator - Indoor Golf - Golf Simulator - Indoor Gol

Tormans

Kleinhoefstraat 11 -2440Geel

Als bedrijf op zoek naar een specifiek technisch profiel mét ervaring en referenties? Wij vinden voor u de juiste persoon.

Amplio

Wolkenstraat 21 -2440Geel