U zocht op: bouwen van kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

Oaze

Lisperstraat 74 -2500Lier

heeft zich gespecialiseerd in totale binnen- en buitenrenovaties. van particulier tot industrie, van woning en winkel tot kantoor. Wij maken uw droomproject waar.

Retdro

Lisperstraat 15 -2500Lier

Voor alle retouches en herstellingen aan kleding en textiel, ook voor de beste service voor je droogkuis en wasserij ben je hier op het goede adres. ZORGZAAM,STIPT, SNEL EN VAKKUNDIG!!!

Alibo

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor MIC - Marine and Industrial Cleaning NV MIC,M.I.C.,industriële reinigingswerkzaamheden,industriële reiniging,reinigen,VCA voorschriften,VCA-gecertificeerd,ultrahogedruk werken,zandstralen,strippen van coatings,roest verwijderen,Va

Broomium

Corenhemelstraat 42 -2500Lier

Bauw

Duwijckstraat 17 -2500Lier

Er is een grote verscheidenheid aan daken. Hellende daken met verschillende soorten pannen, leien of afgewerkt met koper of zink (staande naad). Bauw is ook sterk in platte daken met roofing of EPDM, al dan niet geïsoleerd.

Meubelmakerij Ceulemans

Industriestraat 12 -2500Lier

Keukens, kasten, afwerking van zolder, kantoor- en winkelinrichting, parket en buitenschrijnwerk.

Citybuild

Berlaarsesteenweg 59 -2500Lier

Studie 10 Partnership

Mechelsesteenweg 193 -2500Lier

Studie10 Ingenieursbureau combineert met zijn verschillende medewerkers een sterke technische kennis met jarenlange ervaring in een specifiek studiegebied van de bouwsector zoals stabiliteit, technieken en energieadvies.

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Marine And Industrial Cleaning Services - Algemene Onderneming

Plaslaar 48 -2500Lier

M.I.C. staat voor "Marine and Industrial CleaningServices" en is reeds 30 jaar actief op het gebied van industriëlereinigingswerkzaamheden in de maritieme, industrie- engrootwarenhuizensector. Dit conform milieu- en VCA**-voorschriften.

Tom Nollekens

Industriestraat 3 -2500Koningshooikt

TOM NOLLEKENS NV is inderdaad een ervaren partner in verf en onderhoud, maar ook in service. Als specialist in verf en verfgereedschappen kan u bij ons terecht voor het meest aangepast materiaal.

Publimac

Vakenderveld 9/4 -2500Lier

NULL

J.m.c. Containers

Kelderveld 20 -2500Lier

JMC containers verhuurt afval containers met een zeer flexibele en correcte service en dit aan een zeer voordelige prijs. Dit kan zowel tijdens de week als zaterdag.Wij beschikken over 3 containerwagen en een 100-tal containers.

Qualigyp

Pannenhuisstraat 328 -2500Lier

Is een onderneming die gespecialiseerd is in de afwerking van plafonds in gipskarton.

Koel- En Verwarmingstechniek

Paaiestraat 1a -2500Lier

KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten als installateur HVAC in ventilatie, verwarming en koeling, gaande van engineering en calculatie tot projectorganisatie, uitvoering, installatie, inregeling, inbedrijfstelling, nazorg en onderhoud.

Gaboma

Antwerpsesteenweg 340 -2500Lier

Doe-het-zelf keten GAMMA is een begrip in België, met 82 winkels die samen goed zijn voor 160.000 klanten per week. Niet alleen voor de serieuze doe-het-zelver die zelf zijn huis verbouwt.

Home Sweet Home

Arthur Vanderpoortenlaan 15 -2500Lier

Home Sweet Home, uw vastgoedpartner in uw regio Home Sweet Home Home Sweet Home, Lier, Antwerpen, immo belgiA«, immobiliA«n, huizen te koop, vastgoed, appartement te huur, appartementen te koop, huis te koop, immo te huur, openbare verkoop, huizen te

Inter-m.a.s.c.

Hagenbroeksesteenweg 163 -2500Lier

Montagyp is gespecialiseerd in de constructie van wanden, verlaagde plafonds en interieurafwerking.