U zocht op: bouwen van kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouw Begeleidings Bureau

Obbeekstraat 22 -3550Heusden-zolder

Bouwbegeleidingsbureau c Copyright Freddy Pittomvils 2003-2007

Glas Ceyssens

Mijnwerkerslaan 35 -3550Heusden-zolder

Glasverwarming zorgt voor een optimaal comfort. In hoofd- en bijverwarming.Zowel zwembaden en wintertuinen zijn hiervoor uitermate geschikt maar ook kantoorgebouwen alsmede de eenvoudige particuliere renovatie en villabouw.

Baks

Lochtemanweg 112 -3550Heusden

D&i Dak En Isolatie

Heuvelstraat 53 -3550Heusden-zolder

Cupers Interieur

Stationsstraat 8 -3550Heusden-zolder

Gepex

Mommestraat 99 -3550Heusden-zolder

GEPEX is actief in de watersector en is gevestigd te Hasselt (BELGIE).

D.s.s.v.

Jeugdlaan 239 -3550Heusden-zolder

DSSV -Transpo Daniëls streeft er naar in de sector van de reinigings- en ruimingswerken, het tanktransport en -opslag van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval en het rioolbeheer toonaangevend te zijn voor overheid, besturen, en industrie

L.t.c.

Terrillaan 6 -3550Heusden-zolder

Verhuur van bestelwagens en meubelwagens (ook met laadklep - driezijdenkipper) Voor goederen of verhuis. Alle wagens zijn voorzien van een trekhaak.Ook voor alle grond en leidingwerken kan u bij ons terecht.

Service Residentie Invest

Begonialaan 35 -3550Heusden-zolder

Error: website not found! Ooops. You arrived here after typing an IP address or invalid domainname. ? This domainname is the property of Weblogik, a customer, or a partner of Weblogik. U komt hier terecht omdat u een IP adres of niet geldige domeinna

Mindmover

Mijnwerkerslaan 38 -3550Heusden-zolder

UC Belgium is een full servoce organisatiebureau, gespecialiseerd in eventmarketing. Onze visie is verrassende, functionele concepten ontwikkelen die uw doelstellingen realiseren.

Manam

Mijnwerkerslaan 7 -3550Heusden-zolder

CGers D&E bvba is een ontwerpbureau van zuivere ontwerpopdrachten tot turn-key projecten. We leveren machinebouw en productontwikkeling op maat. Dit in uiteenlopende industrieën (automotive, meubel, voeding, assemblage, constructie, farmacie, product

Schevenels Project Interieurs

Dellestraat 49 -3550Heusden-zolder

Schevenels Project Interieurs is uw betrouwbare specialist in een deelse of volledige inrichting van hotels, restaurants en winkels. Maar wij hebben veel meer te bieden: verbouwingswerken, interieurschrijnwerk, meubelen op maat,... .

Vangrieken Gebroeders - Schrijnwerkerij

Mijnlamphof 3 -3550Heusden-zolder

Vangrieken Schrijnwerkerij - Uniek in Techniek.Opperbeste materialen, een concurrentiële prijsstelling, een stipte planning en een expertise gericht op verfijning en precisie. Verweven blijven met onze klanten en ons partnership verder uitbouwen.

Threepack Bv

Voortstraat 64 -3550Heusden-zolder

Threepack Helpt U Aan Meer Klanten+ Een professionele indruk online+ Beter en vaker gevonden worden op Google+ Wanneer je gevonden wordt, ook zorgen dat je klanten krijgtThreepack start met de basis en bouwt daarop verde

Verhuur Truyers

De Lange Beemden 47 -3550Zolder

Al meer dan 15 jaar is Verhuur Truyers uit Heusden-Zolder actief in het verhuren van hoogwerkers en schaarliften. Onze vloot bevat zowel elektrische als dieselversies met een maximale werkhoogte van 43 m.

Datacon

Schootstraat 191 -3550Heusden-zolder

IT-consultancycamerabewakingwebdevelopment